Libnet.ro
UNICEF

21:45

Radu Banciu: Ce s-ar intampla daca Victor Ponta ar deveni prim-ministru? Un scenariu la care nici nu ne-am gandit foarte serios (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ce s-ar intampla daca Victor Ponta ar deveni prim-ministru? Un scenariu la care nici nu ne-am gandit foarte serios (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Victor Ponta, intrebat cine ar putea fi premier dupa alegerile din 11 decembrie, nu a exclus varianta ca. continuă pe B1

Radu Banciu, despre nationalistii de pe scena politica romaneasca: Marele partid nationalist al Romaniei esteUDMR (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre partidele nationaliste de pe scena politica din Romania, in contextul in care UDMR a lansat un atac.

Victor Ponta: Viitorul premier va fi din PSD. poate sa fie Liviu Dragnea, poate sa fie Rovana Plumb sau Eugen Teodorovici

Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, si-a exprimat convingerea ca viitorul premier va fi propus de PSD, cu sustinerea ALDE si a PRU, daca aceasta formatiune va intra in Parlament.

Victor Ponta: Ce face Alina Gorghiu este prostitutie politica. Liderul PNL: Ponta crede ca electoratul premiaza mitocania

Deputatul PSD Victor Ponta a acuzat-o pe liderul PNL Alina Gorghiu de prostitutie politica, in urma afirmatiilor ei pe tema USL, ea raspunzandu-i ca fostul premier are limbajul lui Traian Basescu si ca isi imagineaza ca electoratul premiaza mitocania si dosarele de coruptie.

Ne facem de ras! Victor Ponta, mesaj pentru Dragnea! Ciolos se intoarce la Bruxelles in decembrie

Victor Ponta i-a transmis un mesaj-avertisment sefului lui Dragnea si sustine ca Ciolos nu are nicio sansa sa mai ramana premier si dupa 11 decembrie. Ciolos se intoarce la Bruxelles.

Un sondaj facut de Sociopol, institutul lui Mirel Palada, il baga in Parlament pe Bogdan Diaconu, prietenul lui Victor Ponta

Un sondaj realizat de Sociopol, institutul detinut de Mirel Palada, fost consilier al lui Victor Ponta pe vremea cand acesta era premier, crediteaza PRU, partidul condus de Bogdan Diaconu, cu 5% .

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )