Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu: Dan Voiculescu ar putea ca pana la sfarsitul anului sa ne faca pocinogul si sa fie acasa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Voiculescu ar putea ca pana la sfarsitul anului sa ne faca pocinogul si sa fie acasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Dan Voiculescu ar putea iesi di inchisoare pana la finalul acestui an. Dan. continuă pe B1

Plata contactless a calatoriilor la metrou, implementata de BCR in toate statiile pana la sfarsitul anului

BCR anunta in mod oficial implementarea pana la sfarsitul anului a unui sistem contactless de plata a calatoriei cu metroul prin instalarea a 164 de echipamente la nivelul turnichetilor Metrorex, in toate statiile. Bucurestiul devine astfel a doua.

Radu Banciu: Ce s-ar intampla daca Victor Ponta ar deveni prim-ministru? Un scenariu la care nici nu ne-am gandit foarte serios (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Victor Ponta, intrebat cine ar putea fi premier dupa alegerile din 11 decembrie, nu a exclus varianta ca.

Radu Banciu: Daca PSD ia 43% la alegeri e ca si cum ne-am intoarce cu 27 de ani in urma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre un sondaj comandat de PNL si care ii da castigatori in alegeri pe.

Radu Banciu, despre nationalistii de pe scena politica romaneasca: Marele partid nationalist al Romaniei esteUDMR (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre partidele nationaliste de pe scena politica din Romania, in contextul in care UDMR a lansat un atac.

iMI E SILA! Dana Grecu, nervoasa dupa ce Dacian Ciolos a comparat Antena 3 cu o MOCIRLA: Vai de mama lor! il astept din tot sufletul pe Dan Voiculescu sa iasa din puscarie

Valul de discreditare a lui Dacian Ciolos venit din partea unor jurnalisti ai Antenei 3 a crescut dupa ce tehnocratul a comparat televiziunea de stiri din trustful lui Dan Voiculescu cu o.

Dan Voiculescu, liber de Sarbatori? Magistratii au stabilit un nou termen pentru discutarea eliberarii conditionate: 13 decembrie

Judecatoria Sectorului 5 a preschimbat termenul de judecata a cererii de eliberare conditionata facute de Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA. Initial procesul fusese stabilit pentru 17 ianuarie 2017, dar instanta a stabilit un nou termen: 13 decembrie 2016.

Dan Voiculescu forteaza eliberarea conditionata: Fondatorul Intact a depus o noua cerere in fata magistratilor pentru a iesi din inchisoare inainte de Sarbatori (VIDEO)

Tribunalul Bucuresti a admis o solicitare depusa de Dan Voiculescu privind schimbararea datei in care se va judeca cererea de eliberare conditionata. Initial termenul de judecare era stabilit pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )