Libnet.ro
UNICEF

11:30

Radu Banciu, despre Victor Ponta: Cand umbla printre oameni e ca magarul printre oi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Victor Ponta: Cand umbla printre oameni e ca magarul printre oi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre vizita lui Victor Ponta la Galati, unde le-a jignit, din nou, pe Monica Macovei si Elena Udrea. Este foarte interesant . continuă pe B1

Radu Banciu, despre Ponta: Avem in fruntea noastra un fiu al tarii, cel mai iubit si cel mai departat, e pretuit de oameni, nu scuipat (VIDEO)

Radu Banciu a prezentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, o poezie dedicata lui Victor Ponta cu ocazia Zilei Partidului. Astazi se sarbatoreste Ziua Partidului. Acum.

Radu Banciu, despre concedierile de la Pro TV: Pot sa aduca maimute in locul lor ca tot aia va fi (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV ca angajatii Pro TV nu mai aveau individualitate si ca ar putea fi puse si maimute in locul lor. Astia de la.

Dan Sova si Radu Mazare, despre dedesubturile afacerii Portul Constanta, sambata seara la QA

Disperat ca pierde puterea, Traian Basescu ameninta membrii Guvernuluisi pe Victor Ponta ca vor ajunge pe mana procurorilor daca se ating de PortulConstanta. Sambata seara, de la ora 21, in exclusivitate, la.

Radu Banciu: Becali era zglobiu de parca mergea la vreo petrecere. Ce tiganie, ce om dus cu pluta

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara ca puscaria nu a avut niciun efect asupra lui Gigi Becali, eliberat pentru 24 de ore pentru buna purtare, precizand ca omul de afaceri parea zglobiu de parca mergea.

Victor Ponta: Portul va trece in administrarea Consiliului Judetean Tulcea

Dupa ce Victor Ponta i-a promis primarului Constantei, Radu Mazare, ca ii va da mai multe actiuni din Portul Constanta, la Galati el a spus in exista in lucru un proiect referitor la trecerea portului Tulcea in administrare locala.

Doi membri ai CA al TVR denunta mediatizarea excesiva a lui Victor Ponta si cer rezolvarea situatiei din Consiliului de Administratie

Surugiu si Radu Carp, membri ai Consiliului de Adminstratie al TVR, ii cer intr-o scrisoare deschisa directorului general interimar al televiziunii, Stelian Tanase, ca in urmatoarea sedinta a CA al TVR sa se puna in discutie demararea unei noi selectii pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie. De asemenea, cei doi membri ai Consiliului de Administratie atrag atentia asupra mediatizarii excesive de catre TVR a prezentei lui Victor Ponta la finala Eurovision de sambata seara de la Copenhaga, in conditiile in care premierul se afla acolo intr-o vizita privata.

Victor Ponta: M-am uitat in calendar, ultimul CSAT a fost pe 27 martie, cand nu erau incidente in Ucraina

Premierul Victor Ponta a afirmat ca a verificat cand a fost organizata ultima reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si a aratat ca aceasta a avut loc pe 27 martie, cand nu izbucnisera inca.

Victor Ponta, in Baia Mare alaturi de Daciana Sarbu

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, va ajunge miercuri in Baia Mare. Acesta va veni insotit de sotia sa, Daciana Sarbu, si de Corina Cretu, europarlamentari PSD. Printre invitati se numara si Nicolae Banicioiu, dar mai sunt asteptati si alti social-democrati.

Catalin Predoiu: Victor Ponta a incalcat Constitutia, sa spuna ce ordine a emis cand s-a crezut comandant suprem

Prim-vicepresdintele PDL Catalin Predoiu a afirmat, luni, ca prim-ministrul Victor Ponta a incalcat Constitutia cand s-a crezut comandant suprem al fortelor armate si ii cere acestuia sa spuna ce ordine a emis, scrie Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Pana cand Basescu termina campania, o sa iau eu ca vicepresedinte CSAT toate deciziile importante

Aflat la Buzau in vizita electorala, Victor Ponta s-a aratat dezamagit de dialogul pe retelele sociale dintre Traian Basescu si Dmitri Rogozin pe tema inchiderii spatiului aerian al Romaniei pentru oficialul rus. Ponta a afirmat ca el va lua toate deciziile importante in calitate de vicepresedinte al CSAT, spunand ca presedintele Traian Basescu este ocupat sa faca campanie electorala alaturi de Elena Udrea.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )