Libnet.ro
UNICEF

10:30

Radu Banciu, despre victoria Frantei impotriva Belgiei: Un meci care finalmente ne-a deceptionat un pic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre victoria Frantei impotriva Belgiei: Un meci care finalmente ne-a deceptionat un pic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu prima semifinala de la Campionatul Mondial in care Franta a reusit sa invinga Belgia, 1-0. Toata planeta, la acest moment,. continuă pe B1

Radu Banciu: Liviu Dragnea este, de data asta, o canalie oficiala. Criticile nu mai vin din Piata Victoriei, ci din capitala Statelor Unite(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca publicatia americana The Washington Post a facut o critica dura a guvernarilor din Polonia, Ungaria si Romania su.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Radu Jude, despre filmul castigator la Karlovy Vary, care vorbeste despre implicarea Romaniei in Holocaust: E mai usor sa spui noi n-am facut asa ceva

Filmul lui Radu Jude imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari a primit sambata Marele Premiu al Festivalului International de Film de la Karlovy Vary, in valoare de 25. 000 de dolari. Este oficial prima data cand un film romanesc castiga trofeul Globul de Cristal. intr-un interviu acordat organizatorilor, regizorul clarifica unele aspecte despre tema controversata a filmului sau: participarea Romaniei la Holocaust.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )