Libnet.ro
UNICEF

23:00

Radu Banciu, dupa anuntul Netflix: Daca vor face si altii la fel, nu ne mai raman decat cartile si nu stiu daca mai suntem in stare sa le citim (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa anuntul Netflix: Daca vor face si altii la fel, nu ne mai raman decat cartile si nu stiu daca mai suntem in stare sa le citim (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia Netflix de a reduce traficul cu 25% in Europa. Platformele de streaming isi vor reduce treptat traficul in. continuă pe B1

Radu Banciu, despre restrictiile impuse pe fondul COVID-19: Oamenii erau obisnuiti sa mearga la serviciu ca sa nu faca nimic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia provocata pe glob de restrictiile impuse odata cu pandemia de COVID-19. Vestea proasta este ca nu mai stim.

Radu Banciu, despre Sylvia Browne si cartea in care ar fi prezis criza COVID-19: Nu toate prevestirile ei se adevereau, dar unele loveau direct la tinta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, informatia potrivit careia, in cartea Sfarsitul zilelor scrisa in 2008, Sylvia Browne ar fi prevestit criza COVID-19 cu.

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Premiera intr-un spital din Romania: Medicii vor face raportul de garda exclusiv online

Medicii de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti vor face de acum incolo raportul de garda exclusiv online. Decizia a fost luata astazi, a anuntat managerul spitalului, medicul Beatrice Mahler. Practic, medicii din acest spital evita, in acest fel, sa se mai adune, zilnic, toti in aceeasi incapere.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )