Libnet.ro
UNICEF

20:00

Radu Banciu: Este revoltatoare revelatia lui Obama la Colosseum. Acesta e nivelul de cultura al americanilor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Este revoltatoare revelatia lui Obama la Colosseum. Acesta e nivelul de cultura al americanilor (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, gafa facuta de presedintele american Barack Obama in cadrul primei sale vizite la Roma, cand a fost mirat de amploarea Colosseumului, mai mare decat un teren de. continuă pe B1

Radu Banciu: Voiculescu ne-a imbolnavit pe toti, ne-a poluat cu polonicul in cap. Daca era onest, scotea o carte cu foile albe

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, mai multe pasaje din cartea recent lansata de Dan Voiculescu, intitulata Uniunea Social Liberala - Ideea.

Radu Banciu: De ce s-a grabit Voiculescu sa scrie o carte, ca oricum are tot timpul in puscarie? E cert, insa, ca are resurse sa se plagieze pe el insusi

Jurnalistul Radu Banciu a prezentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, cartea lansata de Dan Voiculescu, intitulata Uniunea Social Liberala - Ideea care l-a ingenuncheat pe.

Radu Banciu: CNA ne-a amendat doar pentru ca aveam papucii nefacuti. De fiecare data cand altul calca pe bec, ne arde si pe noi (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a catalogat, marti seara, ca fiind niste actiuni razbunatoare cele mai recente amenzi date de CNApentru emisiunea pe care o prezinta, Lumea lui Banciu, difuzata de postul B1.

Romania TV si B1, amendate din cauza limbajului injurios folosit de Dragos Patraru si Radu Banciu

CNA a decis, marti, sa amendeze Romania TV, cu 20. 000 de lei, si B1 TV, cu 10. 000 de lei, din cauza emisiunilor Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, si Lumea lui Banciu, realizata de Radu Banciu, in care realizatorii au folosit un limbaj injurios, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )