Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Faptul ca Predoiu va candida e o insulta la adresa electoratului. Niciodata un partid nu s-a umplut mai mult de penibil decat a facut-o PNL in aceasta campanie, care nici nu a debutat (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Faptul ca Predoiu va candida e o insulta la adresa electoratului. Niciodata un partid nu s-a umplut mai mult de penibil decat a facut-o PNL in aceasta campanie, care nici nu a debutat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Catalin Predoiu drept candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. in aceasta seara,. continuă pe B1

Radu Banciu: Lui Predoiu poate sa-i vina de hac doar DNA. Cum sa te mai duci sa votezi un liberal? Exista riscul ca pana sa pui stampila pe candidatul liberal, acesta sa nu mai fie valabil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Catalin Predoiu drept candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Azi am aflat ca Marian.

Radu Banciu: Pe liberali ii paste o nenorocire. Vor fi la 20 de procente in spatele PSD, jalnicia aia de partid care a calcat peste cadavre 26 de ani, iar ei vin sa spuna ca totul este in regula (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre o scrisoare publica a copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga adresata membrilor si simpatizantilor.

Radu Banciu: Nicusor Dan a facut cateva greseli, dar s-a mai redresat un pic. Dupa parerea mea, el va fi peste Marian Munteanu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre sansele lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Mi se pare necesar Nicusor Dan. E bun de.

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Tariceanu catre fostii colegi din PNL: Asta e grija lui intr-o presupusa campanie electorala, sa ii planga pe liberali (VIDEO)

In emisiunea de duminica seara, Radu Banciu a vorbit despre scrisoarea deschisa a lui Calin Popescu Tariceanu catre fostii colegi din Partidul National Liberal, prin intermediul careia deplange.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )