Libnet.ro
UNICEF

23:30

Radu Banciu: Nicusor Dan a facut cateva greseli, dar s-a mai redresat un pic. Dupa parerea mea, el va fi peste Marian Munteanu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Nicusor Dan a facut cateva greseli, dar s-a mai redresat un pic. Dupa parerea mea, el va fi peste Marian Munteanu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre sansele lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Mi se pare necesar Nicusor Dan. E bun de. continuă pe B1

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Tariceanu catre fostii colegi din PNL: Asta e grija lui intr-o presupusa campanie electorala, sa ii planga pe liberali (VIDEO)

In emisiunea de duminica seara, Radu Banciu a vorbit despre scrisoarea deschisa a lui Calin Popescu Tariceanu catre fostii colegi din Partidul National Liberal, prin intermediul careia deplange.

Radu Banciu: Liviu Dragnea se mandreste cu procentele din sondaje ale PSD (VIDEO)

In emisiunea de vineri seara, Radu Banciu a adus in discutie un subiect politic si faptul ca Liviu Dragnea se mandreste cu faptul ca PSD-ul sta bine in sondaje. Toata lumea l-a.

Nicusor Dan, la Adevarul Live: Cu PNL au existat tatonari, telefoane. in 90, il admiram foarte mult pe Marian Munteanu

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a discutat cu persoane din conducerea PNL despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei, dar ca, pana la urma, liberalii n-au venit cu nicio oferta concreta. Nicusor Dan respinge din start ideea ca ar putea fi viceprimarul Gabrielei Firea.

Ciprian Ciucu, despre Primaria Capitalei: PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 pentru Primaria Capitalei, crede ca Gabriela Firea poate fi invinsa la alegerile locale numai daca partidele de dreapta vor sustine un candidat unic. De aceea, Ciprian Ciucu le cere celor de la PNL ca, intr-o prima faza, sa renunte la Marian Munteanu, un candidat care reprezinta orice dar nu liberalismul. Pasul doi: sa existe o competitie intre el si Nicusor Dan, iar publicul sa decida.

Nicusor Dan ii raspunde lui Traian Basescu: Este un politician expirat

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, i-a raspuns lui Traian Basescu, dupa ce seful statului l-a caracterizat drept un habarnist bun de gura.

Traian Basescu: Daca Nicusor Dan va fi primarul Capitalei, vom avea o deceptie uriasa

Traian Basescu a declarat ca daca Nicusor Dan va fi ales primar general al Capitalei, bucurestenii vor fi deceptionati. in plus, fostul presedinte spune ca ghiceste in acesta un habarnist.

FOTO Nicusor Dan, la Color Run Bucuresti

Nicusor Dan unul dintre cei intrati in cursa pentru Primaria Bucurestiului, a participat sambata la Color Run, in Capitala, el postand imagini pe Facebook si folosind ocazia pentru a le multumi celor care il sprijina.

Blaga, despre Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cat toate partidele la un loc

Copresedintele PNL Vasile Blaga il critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogat candidat si ca are corturi cat au toate partidele la un loc, adaugand ca PNL va face public numele sponsorilor in momentul in care acestia dau banii si nu anul viitor.

ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga, atac la Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat. Are corturi cat toate partidele la un loc

CopresedintelePNLVasile Blagail critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei,Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogatcandidat si ca are.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )