Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Gheorghe Funar a fost dat afara din PRM cu toate ocarile de rigoare, cine ar fi crezut

B1 B1,
Radu Banciu: Gheorghe Funar a fost dat afara din PRM cu toate ocarile de rigoare, cine ar fi crezut

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, excluderea din PRMa lui Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului. Am descoperit depesa implacabila, matra. continuă pe B1

Funar, dat afara din PRM. Afla de ce.

Corneliu Vadim Tudor l-a exclus pe Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, din Partidul Romania Mare. Decizia a fost contestata de Funar, care il acuza pe Vadim Tudor ca se comporta ca si cum partidul ar fi jucaria sa, potrivit citynews. ro. Adio, Gh. Funar! Ti-ai mincat omenia si o sa te scuipe lumea pe strada in Clujul pe care l-ai facut a Romaniei! Fata de o canalie ca tine, Marko Bela si Gyorgy Frunda par niste gentlemani. N-ai decit sa-i faci cizmele batrinei caiafe .

Corneliu Vadim Tudor anunta excluderea lui Gheorghe Funar din PRM: Dement, sferto-doct, canalie care vrea sa vanda partidul batrinei caiafe securiste Dan Voiculescu

Gheorghe Funar a fost exclus din Partidul Romania Mare, potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul ziarului Tricolorul in care fostul primar al Clujului este numit dement, individ de o murdarie fara margini, sferto-doct sau canalie si acuzat ca vrea sa vanda partidul batrinei caiafe securiste Dan Voiculescu, care e cu ambele picioare in puscarie. Funar: Mi-a reprosat ca nu zambesc, in conditiile in care tara este jefuita si se intampla ce se intampla, si ca am afirmat ca Iisus Hristos nu era evreu, ci pui de dac.

Gheorghe Funar: Oamenii vor sa se termine cu dictatura lui Vadim. El e preocupat de subiecte mondene, de Zavorance, de Moculeasca

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, e in razboi deschis cu presedintele partidului, CV Tudor. Acesta din urma l-a exclus pe clujean din PRM pentru ca nu ar mai fi crestin. Funar, care va candida, sambata, la functia de presedinte al PRM, spune ca membrii de partid s-au saturat de dictatura lui Vadim, care este preocupat mai mult de subiecte mondene decat de politica.

Corneliu Vadim Tudor l-a exclus pe Gheorghe Funar din PRM, inainte de alegerile pentru sefia partidului

Corneliu Vadim Tudor l-a exclus, vineri, din PRM, pe Gheorghe Funar, candidat la sefia partidului, in cadrul Congresului Extraordinar al PRM, de sambata, de la Alba Iulia. Motivele invocate de Vadim Tudor sunt.

Radu Banciu: Mircea Diaconu, daca ramanea la actorie, trecea examenul ca un actor bun la mana a doua

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, cercetarea in justitie a actorului Mircea Diaconu, spunand ca acesta a fost un actoras interesant la.

Radu Banciu: Gigi Becali a citit trei carti in puscarie, primele trei carti din viata sa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, scrisoarea trimisa de Gigi Becali din inchisoare. Banciu a afirmat ca cele trei carti citite de Gigi Becali.

Radu Banciu: Cum poate turnatorul sa se ia de suspendat ca pozeaza cu pisica pe Facebook? Doar si-a turnat familia, nu o broasca testoasa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, atacul pe care l-a lansat Dan Voiculescu la adresa presedintelui Traian Basescu, dupa ce acesta a postat o.

Radu Banciu, despre Dan Voiculescu: Cum poate turnatorul sa se ia de suspendat ca pozeaza cu pisica pe Facebook? Doar si-a turnat familia, nu o broasca testoasa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, atacul pe care l-a lansat Dan Voiculescu la adresa presedintelui Traian Basescu, dupa ce acesta a postat o.

Radu Banciu, despre printul de Cambridge: Ne-au trebuit 21 de secole ca sa ajungem sa ne uitam la un bebelus cu ochii cat cepele (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu difuzata de B1 TV, despre nasterea printului de Cambridge, fiul Printului William si al ducesei Catherine. Ne-au trebuit 21 de .

Radu Banciu: Antena 3 e un organ de propaganda infect, iar Mircea Badea e un om masluit, intors cu cheita (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre postul Antena 3 care a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )