Libnet.ro
UNICEF

11:45

Radu Banciu: Gigi Becali a citit trei carti in puscarie, primele trei carti din viata sa

B1 B1,
Radu Banciu: Gigi Becali a citit trei carti in puscarie, primele trei carti din viata sa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, scrisoarea trimisa de Gigi Becali din inchisoare. Banciu a afirmat ca cele trei carti citite de Gigi Becali. continuă pe B1

Becali se simte mai curat dupa ce a citit trei carti in inchisoare

Gigi Becali a trimis un mesaj celor de la Romania TV, vorbind despre cele trei carti pe care le-a citit in perioada petrecuta in inchisoare. Pe de alta parte, avocatii sai cauta temeiuri pentru a-l elibera.

FOTO. Mesajul lui Gigi Becali de dupa gratii: Binecuvantata fii inchisoare....

Unul dintre avocatii lui Gigi Becali, Daniel Ionascu, a prezentat recent un inscris al patronului Stelei, adus din inchisoare, transmite Realitatea. net. Am spus binecuvantata fii inchisoare pentru ca aici am citit trei carti care mi-au salvat sufletul din care doua sunt Pelerinul Rus si Filocalia vol. 1 A treia este o carte care m-a invatat cu adevarat Sfintele Taine ale Ortodoxiei. Aceste carti imi pot salva sufletul care era plin de ruginea pacatelor. Mantuirea vine prin expresia de cate .

Radu Banciu: Cum poate turnatorul sa se ia de suspendat ca pozeaza cu pisica pe Facebook? Doar si-a turnat familia, nu o broasca testoasa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, atacul pe care l-a lansat Dan Voiculescu la adresa presedintelui Traian Basescu, dupa ce acesta a postat o.

Radu Banciu, despre Dan Voiculescu: Cum poate turnatorul sa se ia de suspendat ca pozeaza cu pisica pe Facebook? Doar si-a turnat familia, nu o broasca testoasa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, atacul pe care l-a lansat Dan Voiculescu la adresa presedintelui Traian Basescu, dupa ce acesta a postat o.

Radu Banciu: Mircea Diaconu, daca ramanea la actorie, trecea examenul ca un actor bun la mana a doua

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, cercetarea in justitie a actorului Mircea Diaconu, spunand ca acesta a fost un actoras interesant la.

Radu Banciu: Madalina Ghenea e ca o bucatica de carne, n-am vazut-o decat in sutien si chiloti

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, ipostazele in care Madalina Ghenea apare in publicatiile din Romania. Acesta a cerut oricui are o poza cu.

Radu Banciu: Madalina Ghenea n-ar recunoaste niciodata ca ar avea o relatie cu Gerard Butler

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, vizita inopinata a lui Gerard Butler in Romania, desi publicul il stia despartit de Madalina Ghenea. S-au.

Radu Banciu, despre printul de Cambridge: Ne-au trebuit 21 de secole ca sa ajungem sa ne uitam la un bebelus cu ochii cat cepele (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu difuzata de B1 TV, despre nasterea printului de Cambridge, fiul Printului William si al ducesei Catherine. Ne-au trebuit 21 de .

Un nepot al lui Gigi Becali, audiat la Politie. Ar fi sicanat in trafic un sofer, pe Autostrada A2

Un nepot al lui Gigi Becali a fost implicat intr-un scandal noaptea trecuta, pe Autostrada A2. Se pare ca ar fi fost vorba despre o altercatie in trafic. Tanarul era la volanul masinii lui Becali.

Nepotul lui Gigi Becali, arogante la volanul unui Maybach pe Autostrada Soarelui

Vasile Geambazi, unul dintre nepotii lui Gigi Becali si actionar la clubul Steaua, a ajuns duminica seara la Sectia 13 Politie, dupa ce a sicanat in trafic, pe Autostrada A2, un alt sofer care se intocea la Bucuresti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )