Libnet.ro
UNICEF

15:30

Radu Banciu: Guvernul PSD a numit-o la Ministerul Sporturilor pe una de pe strada, o piloasa din asta cum vedem in fiecare zi. in comparatie cu ea, Franta are o campioana mondiala(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Guvernul PSD a numit-o la Ministerul Sporturilor pe una de pe strada, o piloasa din asta cum vedem in fiecare zi. in comparatie cu ea, Franta are o campioana mondiala(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Roxana Maracineanu, fosta campiona la natatie, laureata cu argint sub culorile Frantei la olimpiada de la Sydney,. continuă pe B1

Dupa mineriadele lui Iliescu, avem mineriada lui Carmen Dan. Radu Banciu: Pe un om politic responsabil momentul l-ar fi patruns pana la demisie. in PSD nu s-a intamplat nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre PSD si sedinta Comitetului Executiv National al acestui partid, care s-a desfasurat sambata. La reuniunea asta.

Radu Banciu, dupa ce Patriarhul Daniel a sfintit clopotul Catedralei Mantuirii Neamului pe care apare propriul sau chip: Sfintirea Catedralei va fi oficiata in 25 noiembrie, deci 1 decembrie ne va prinde surzi, dar totusi ne va prinde (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii despre faptul ca Patriarhul Daniel a sfintit luni cele sase clopote ale Catedralei Mantuirii Neamului, inainte de amplasarea lor in turnul clopotnita al.

Gabriela Firea, atac dur la guvernul PSD: De un an si jumatate lucrurile treneaza. Mesaj pentru Liviu Dragnea

Vicepresedintele social-democrat Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a precizat marti ca ramane membru al PSD, spunand ca nu se alatura adversarilor partidului, asa cum a sustinut in urma cu o zi li.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )