Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu: KIaus Iohannis s-a dus la Guvern sa vada daca totul e in regula. Nici noi nu suntem convinsi ca acolo se face altceva decat bambilici (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: KIaus Iohannis s-a dus la Guvern sa vada daca totul e in regula. Nici noi nu suntem convinsi ca acolo se face altceva decat bambilici (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre participarea preseintelui Klaus Iohannis la sedinta de Guvern. in principiu, lasand la o parte textele din Constitutie, nu. continuă pe B1

Radu Banciu: Seful PSD si-a iesit din minti si a inceput sa urle la toata lumea. Dragnea vorbeste despre onestitate, adica onestitatea de a nu fi prins (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre PSD, Liviu Dragnea si discursul sustinut de acesta la Consiliul National al partidului. PSD a castigat zdrobitor.

Radu Banciu, despre prezidentialele din 2019: Tariceanu este un renegat al marelui public. Pe Dragnea il inconjoara o mantie de ciuma. Ciolos este o domnisoara la faza pe balet (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre posibilii candidati la alegerile prezidentiale din 2019, pornind de la faptul ca, in deja celebrul interviu acordat pentru Le.

Radu Banciu, despre interviul acordat de Ion Iliescu pentru Le Figaro: Mi se pare de o stupiditate. Niste intrebari a la gaga, care nu faceau altceva decat sa-i ridice criminalului mingea la fileu(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre publicarea unei parti a inregistrarii interviului pe care fostul presedinte Ion Iliescu l-a acordat jurnalistilor de la Le.

Radu Banciu: Romania va deveni, de la inceputul anului viitor, prima tara din lume, de cand exista civilizatie, unde nu se va mai face puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre faptul ca amnistia si gratierea a fost subiectul principal la consiliul national al PSD. Liviu Dragnea nu s-a mai ferit si a cerut.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )