Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Banciu: Lampedusa, un nume strigat de disperatii planetei care incearca cu ghearele sa se agate de o stanca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Lampedusa, un nume strigat de disperatii planetei care incearca cu ghearele sa se agate de o stanca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre insula Lampedusa si naufragiul care a avut de curand loc acolo. Unul dintre jurnalistii din cizma. continuă pe B1

Banciu: Lampedusa, un nume strigat de disperatii planetei care incearca cu ghearele sa se agate de o stanca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre insula Lampedusa si naufragiul care a avut de curand loc acolo. Unul dintre jurnalistii din cizma.

Radu Banciu, despre poezia Monicai Gabor: Bine ca ne-am nascut intr-o epoca in care poezia nu mai face diferenta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre o poezie pe care Monica Gabor a scris-o pentru mama sa care a decedat in luna august. Monica Gabor scrie o pozie.

Radu Banciu, despre Sebastian Ghita: Am inteles ca e mare scula, se sperie tara de el (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in emisiunea sa, de pe B1 TV, amploarea pe care a luat-o persoana lui Sebastian Ghita, tot mai prezent in discursurile politice din tara noastra. Cine e Sebastian Ghita? Ce.

Radu Banciu, despre USL: Pana la urma marile iubiri se si opresc odata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu difuzata de B1 TV, despre o eventuala despartire a USL-ului, afirmand ca in momentul in care aceasta va avea loc, nu va mai.

Radu Banciu: De unde are astazi bani Ion Iliescu? Pentru ca noi stiam ca el este sarac si cinstit

Jurnalistul Radu Banciu a declarat duminica seara ca exista unele persoane care vor scapa de cutremure, dandu-l ca exemplu pe Ion Iliescu. Sunt unii oameni cre vor scapa de cutremure, oricat de dese ar fi.

Radu Banciu: Topul celor mai ravnite burlacite (VIDEO)

Radu Banciu a prezentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu difuzata de B1 TV, un top al celor mai sexi burlacite din Romania. Pe locul intai indianca Iulia Vantur. La ea au.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )