Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: De unde are astazi bani Ion Iliescu? Pentru ca noi stiam ca el este sarac si cinstit

B1 B1,
Radu Banciu: De unde are astazi bani Ion Iliescu? Pentru ca noi stiam ca el este sarac si cinstit

Jurnalistul Radu Banciu a declarat duminica seara ca exista unele persoane care vor scapa de cutremure, dandu-l ca exemplu pe Ion Iliescu. Sunt unii oameni cre vor scapa de cutremure, oricat de dese ar fi. continuă pe B1

Ion Iliescu: Ar fi o prostie sa se rupa USL. Antonescu si Ponta au planuit o intalnire sa discute problemele

Crin Antonescu si Victor Ponta si-au programat pentru duminica o intalnire pentru a discuta problemele care au aparut in ultima perioada in USL, afirma Ion Iliescu. Astazi isi programasera o intalnire.

Radu Banciu, despre USL: Pana la urma marile iubiri se si opresc odata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu difuzata de B1 TV, despre o eventuala despartire a USL-ului, afirmand ca in momentul in care aceasta va avea loc, nu va mai.

Ion Iliescu: Nu pricep actiunea instantelor impotriva lui Dragnea.

Eu nu pricep actiunea instantelor care au initiat acest demers impotriva lui Liviu Dragnea. Acesta este misiunea unui partid politic. Ce i se poate reprosa unui secretar general de partid care isi mobilizeaza oamenii pentru referendum?, a declarat Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, pentru Realitatea TV. Nu cred ca presedintele se va compromite intr-o astfel de actiune, a adaugat Ion Iliescu, raspunzand la o intrebare despre o posibila suspendare a lui Liviu Dragnea de catre .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )