Libnet.ro
UNICEF

20:45

Radu Banciu, mesaj pentru Orban: Sa nu faceti nimic in Opozitie e o crima si pentru asta ar trebui sa platiti cu capul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, mesaj pentru Orban: Sa nu faceti nimic in Opozitie e o crima si pentru asta ar trebui sa platiti cu capul (VIDEO)

Presedintele PNL a declarat ca principalii vinovati pentru esecul motiunii de cenzura sunt UDMR-istii, iar el nu are ce sa-si reproseze. Detalii AICI) in replica, liderul UDMR, Kelemen Hunor, l-a acuzat pe. continuă pe B1

Radu Banciu: Sistemul penitenciar tine cu brutele, cu escrocii, cu criminalii sau coruptii. Nu e niciun fel de reeducare acolo! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre problemele sistemului penitenciar din Romania. O veste buna din politica azi. Constantin Nita a fost condamnat definitiv:.

Kelemen Hunor are o veste proasta pentru Orban: A pierdut orice contact cu realitatea...

Presedintele UDMR este de parere ca Ludovic Orban a pierdut orice contact cu realitatea. Asta dupa ce liderul PNL a declarat ca motiunea de cenzura a picat din cauza Uniunii. Kelemen Hunor a mai sustinut ca o i.

Traian Basescu, mesaj pentru Gabriel Oprea: Vai de capul tau, amaratule

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca dur pe Gabriel Oprea, dupa ce acesta a trucat o poza cu Barack Obama. Basescu ii transmite un mesaj lui Gabriel Oprea: Vai de capul tau, amaratule!. Vai.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )