Libnet.ro
UNICEF

07:15

Radu Banciu: Mircea Badea, afland ca intrebarea pentru Trump a fost pusa de o TVR-ista, a facut-o terci pe aia, pana cand a aflat ca, de fapt, era intrebarea lui Gadea si atunci a zis ca era geniala (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Mircea Badea, afland ca intrebarea pentru Trump a fost pusa de o TVR-ista, a facut-o terci pe aia, pana cand a aflat ca, de fapt, era intrebarea lui Gadea si atunci a zis ca era geniala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul dintre jurnalistii care l-au insotit pe Klaus Iohannis la intrevederea lui Donald Trump, la Casa. continuă pe B1

Mircea Badea: intrebarea desteapta despre articolul 5, adresata lui Trump, a fost ideea lui Gadea si formulata de Gadea

Dezvaluire incredibila facuta de Mircea Badea pe blogul sau personal. Realizatorul emisiunii in Gura Presei sustine ca Mihai Gadea a fost de fapt initiatorul intrebarii destepte.

Mircea Badea, reactie geniala la intrebarea adresata de un jurnalist roman prezent la Casa Alba: Eu n-am mai vazut asa ceva in viata mea!

Mircea Badea a avut o reactie geniala, pe blog, la o intrebare adresata de jurnalistulCristianPantazi presedintelui american Donald Trump, in care vorbeste despre mlastina de la.

Mircea Badea, despre intrebatorul lui Klaus Iohannis: Mi se pare urat sa spui mocirla de la Bucuresti

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei intrebarea jurnalistului Cristi Pantazi de la conferinta de presa dintre Klaus Iohannis si Donald Trump, care a spus.

Radu Banciu, despre finala Simonei Halep: Televiziunile au pierdut cu meciul, audienta nu a atins asteptarile (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu finala de Grand Slam de la Roland Garros dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko, remarcand ca audientele nu au fost pe m.

Radu Banciu: Ostapenko a castigat meritat in fata lui Halep. E victoria tenisului impotriva amatorismului, a trandaviei pe teren. Halep n-a indraznit nimic, n-a avut tupeu, n-a avut carisma (VIDEO)

Simona Halep a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko in finala turneului de la Roland Garros, fapt care l-a bucurat pe Radu Banciu. in opinia acestuia, victoria lui Ostapenko in fata lui.

Mircea Badea: De la Boureanu nu am pretentii. Am pretentii de la oamenii legii

Mircea Badea a comentat, luni, in pasa de la Sinteza Zilei, cel mai recent incident in care a fost implicat Cristian Boureanu. Ce sa mai discutam despre Boureanu, l-am categorisit.

Mircea Badea, abdomen de otel. Cum se antreneaza realizatorul emisiunii in Gura Presei - VIDEO

Mircea Badea a postat pe contul sau de Instagram un clip video din timpul unui antrenament de la sala. Realizatorul emisiunii in Gura Presei este lovit cu putere in abdomen, insa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )