Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu: Mircea Geoana a mai avut o ocazie sa isi tina gura si nu a izbutit (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Mircea Geoana a mai avut o ocazie sa isi tina gura si nu a izbutit (VIDEO)

Radu Banciu a spus, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca Mircea Geoana a mai comis o grosolanie in momentul in care a afirmat ca Bercea Mondial a intrat in. continuă pe B1

Mircea Geoana: Romania si Republica Moldova pot reprezenta, impreuna, o adevarata Poarta a Europei

Cu o saptamana inainte de momentul semnarii Acordului de Asociere si Liber Schimb dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, a avut loc Forumul UE Moldova 2014. Senatorul PSD Mircea Geoana, inalt Reprezentant al Guvernului, a cerut oficialilor europeni sa sprijine organizarea unei conferinte a donatorilor internationali pentru Republica Moldova.

Mircea Geoana, evitat de greii PSD in timpul unei sedinte solemne la Palatul Parlamentului

Mircea Geoana a fost evitat, marti, in plenul Parlamentului, de greii Partidului Social Democrat, relateaza B1 TV. Atat Victor Ponta, cat si Ion Iliescu l-au ignorat pe Geoana in timpul sedintei solemne.

Radu Banciu: in vremea lui Adrian Nastase nu a existat nicio uncie de democratie in Romania (VIDEO)

RaduBanciu a spus, joi seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca pe vremea cand AdrianNastase era premier nu a existat urma de democratie inRomania. Mai avem de.

Mircea Geoana: Scopul meu principal in 2014 este ca un PSD-ist sa castige Presedintia Romaniei

Senatorul PSDMircea Geoana a declarat, miercuri, ca scopul sau este ca un social-democrat sa castige Presedintia Romaniei. Important este ca un PSD-ist sa castige Presedintia Romaniei, este scopul.

Mircea Basescu: Mai repede m-am descurcat cu prietenii decat cu frati-miu

Mircea Basescu a declarat cu ani in urma ziarului Adevarul, ca intotdeauna s-a bazat mai mult pe prieteni sa-l ajute decat pe fratele sau mai mare, Traian Basescu.

Anomalia este provocata de schimbarile climatice. Fenomenul rar care nu a mai avut loc de 32 de ani

Ninsori au cazut marti in Estonia, fenomen rar care s-a mai petrecut in urma cu exact 32 de ani, pe 17 iunie 1982, informeaza AFP. Ultima data cand a mai nins in iunie a fost exact acum 32 de ani, pe 17 iunie.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )