Libnet.ro
UNICEF

17:30

Radu Banciu: Pachetul legilor justitiei nu era facut pentru oameni, ci pentru o clica, pentru o categorie minuscula de PSD-isti cocotati in fruntea neamului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Pachetul legilor justitiei nu era facut pentru oameni, ci pentru o clica, pentru o categorie minuscula de PSD-isti cocotati in fruntea neamului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre mesajul transmis luni de Departamentul de stat american la adresa Romaniei prin care se cere Parlamentului sa. continuă pe B1

Ciolos: Pachetul de modificare a legilor justitiei trebuie retras din Parlament; duminica seara voi fi in strada

Pachetul de modificare a legilor Justitiei trebuie retras complet din Parlament, a scris sambata seara, pe Facebook, fostul premier Dacian Ciolos, subliniind ca, fara o abordare deschisa, participativa, prin care sa se demonstreze ca orice.

Dacian Ciolos: Cum sa ai incredere in lupi sa faca legile la stana? Pachetul de modificare a legilor justitiei trebuie retras complet din Parlament. Duminica seara voi fi in strada

Fostul premier Dacian Ciolos scrie sambata, intr-o postare pe Facebook, ca liderii coalitiei de guvernare PSD-ALDE au interese directe in modul in care justitia isi face treaba, astfel ca, indiferent ce tactica ar adopta in dezbaterile si votarea modificarilor propuse la legile justitiei, acestia nu mai pot avea increderea oamenilor pe acest subiect. Pachetul de modificare a legilor justitiei trebuie retras complet din Parlament, sustine Ciolos. El anunta de asemenea ca duminica seara va fi in strada alaturi de protestatari.

Ciolos va participa la protestul de duminica si cere ca proiectul de modificare a legilor Justitiei sa fie retras complet

Pachetul de modificare a legilor Justitiei trebuie retras complet din Parlament, subliniaza fostul premier Dacian Ciolos intr-un mesaj postat sambata pe Facebook.

Radu Banciu: SUA se ingrijoreaza la modul ipocrit. Mor americanii de ingrijorare ca noi ne modificam justitia, hai sa fim seriosi! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre avertismentul transmis de Departamentul de Stat american la adresa Romaniei cu privire la modificarile pregatite la.

Radu Banciu, despre cartea lui Dan Voiculescu: Tot felul de transcrieri de pe Antena 3, cred ca inclusiv burtiere (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu cartile lansate vineri la targul de la Gaudeamus de Dan Voiculescu si Adrian Nastase. Facem un popas la.

Uluitor: FOSTUL PREMIER din umbra al PNL critica SUA pentru ca au somat PSD SA RENUNTE la MODIFICAREA LEGILOR JUSTITIEI

Liberalul Catalin Predoiu a criticat SUA pentru ca au somat PSD sa renunte la modificarea legilor justitiei. Acesta a declarat, ca reactie la comunicatul Departamentului de Stat al SUA, ca lupta cu PSD pentru.

Cine sunt parlamentarii Puterii din Comisia speciala pentru amendarea legilor justitiei

O buna parte din membrii PSD-ALDE si UDMR din comisia speciala pentru modificarea legilor justitiei si-au pus semnatura de-a lungul timpul pe mai multe proiecte de lege controversate. Presedintele comisiei, Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei care a promovat OUG 13, face echipa cu Stanica Cataniciu ALDE), declarata incompatibila de ANI, Doina Federovici PSD), semnatara a unei legi prin care avocatilor li s-a acordat o imunitate sporita, si Marton Arpad UDMR), initiator al unui proiect de lege prin care un proces este suspendat pe durata judecarii de Curtea Constitutionala a exceptiilor de neconstitutionalitate ridicate. Echipa este completata de Eugen Nicolicea PSD), presedintele Comisiei Juridice care nu a profesat nici macar o zi ca jurist, conform CV-ului, si de Izabella Ambrus UDMR), unul dintre initiatorii unui proiect de lege prin care se propune relaxarea conditiilor de liberare conditionata. Vezi in articol cine sunt, ce studii si averi au parlamentarii din comisia speciala pentru amendarea legilor justitiei .

Ludovic Orban: Respingerea prin vot a proiectelor de modificare a legilor justitiei este singura solutie, ele nu mai pot fi retrase, conform regulamentului. / Parerea exprimata de Catalin Predoiu nu reprezinta pozitia oficiala a PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marti, ca reactie la comunicatul Departamentului de Stat al SUA in care se cere renuntarea la modificarea legilor justitiei, ca respingerea acestor proiecte de lege este singura solutie, ele nu mai pot fi retrase, conform regulamentului. Este timpul ca parlamentarii puterii sa se trezeasca si sa voteze alaturi de noi pentru respingerea acestor proiecte.

Iordache, dupa mesajul SUA catre Romania pe tema legilor Justitiei: Nu exista motiv sa oprim dezbaterea. Discutiile privind statutul magistratilor s-au reluat

Presedintele Comisiei parlamentare privind domeniul Justitiei, Florin Iordache PSD), a declarat, marti, ca nu exista niciun motiv pentru ca Parlamentul sa opreasca dezbaterea legilor Justitiei, in ciuda mesajului critic transmis, luni seara, de Departamentul de Stat al SUA catre Romania.

Uluitor: Fostul premier din umbra al PNL critica SUA pentru ca au somat PSD sa renunte la modificarea legilor justitiei

Liberalul Catalin Predoiu a criticat SUA pentru ca au somat PSD sa renunte la modificarea legilor justitiei. Acesta a declarat, ca reactie la comunicatul Departamentului de Stat al SUA, ca lupta cu PSD pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )