Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu: Ce palma urmeaza sa luam de la oamenii politici! Toti borfasii vor iesi din puscarie, ca asa vrea Serban Nicolae sau PSD-ul! Ce politician din ultimii 25 de ani poate sa spuna ca el nu a facut abuz? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ce palma urmeaza sa luam de la oamenii politici! Toti borfasii vor iesi din puscarie, ca asa vrea Serban Nicolae sau PSD-ul! Ce politician din ultimii 25 de ani poate sa spuna ca el nu a facut abuz? (VIDEO)

Radu Banciua vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati. continuă pe B1

Radu Banciu, despre incercarea lui Serban Nicolae (PSD) de a scapa de puscarie condamnatii pentru coruptie: E o sfidare la adresa natiunii romane cum nu am mai pomenit! Incredibil! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati inclusiv cei.

Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru ca nu este un semnal ca PNL se va reforma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din PNL, in conditiile in care liberalii au programat pentru luna iunie congresul in care.

RADU BANCIU vine cu o NOUA EMISIUNE: Unspe Metri, de luni pana vineri, doar pe B1 TV. Puteti COMENTA subiectele zilei pe PAGINA DE FACEBOOK special creata (VIDEO)

Cunoscutul jurnalist Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, vine cu o noua emisiune, cu tematica sportiva de aceasta data, care va avea loc in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora.

intrebare neobisnuita pentru Radu Banciu si Dan Bara, in prima editie a emisiunii Unspe Metri |Subiectele zilei pot fi comentate pe pagina de Facebook special creata (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au avut luni, la ora 16. 00, prima editie a emisiunii Unspe Metri. Emisiunea a putut fi urmarita live si pe Facebook, pe pagina special creata, iar cei interesati au.

Prima editie Unspe Metri |Radu Banciu: Avem cel mai echilibrat campionat din Europa, desi, pana acum, probabil ca a fost mai degraba o turca vesela (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au discutat, in prima editie a emisiunii Unspe Metri, despre clasamentul Ligii 1 dupa disputarea celor 26 de etape, dar si despre clasamentul de intrare in.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )