Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Ponta promite ca nu se vor mai taia niciodata pensiile in aceasta tara. Ce promisiune teribila, exact ca la telefonia mobila! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ponta promite ca nu se vor mai taia niciodata pensiile in aceasta tara. Ce promisiune teribila, exact ca la telefonia mobila! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, afirmatia premierului Victor Ponta potrivit caruia nimeni nu o sa le mai taie niciodata vreun leu pensionarilo. continuă pe B1

Secret Service promite ca nu vor mai fi incidente de securitate la Casa Alba

Sefa Secret Service, Julia Pierson, insarcinata cu securitatea presedintelui american Barack Obama, sustine ca nu vor mai fi incidente ca cel din 19 septembrie cand un barbat inarmat a patruns in curtea Casei Albe. Pierson a apreciat marti inacceptabila acest tip de incident si a promis ca nu se va repeta, informeaza Mediafax.

Radu Banciu: Dan Voiculescu se lauda ca a facut ceva bun pentru tara - Radio Romantic. Numai Basescu n-are radio (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, cea mai recenta postare de pe blogul lui Dan Voiculescu, unde fondatorul trustului Intact scrie ca in penitenciar asculta cu mare placere Radio Romantic, post care.

Radu Banciu: Blestemul lui Tariceanu este sa aiba numai fii, dar acest lucru se poate intoarce impotriva noastra

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat duminica seara, in emisiunea sa de pe B1 TV, ca blestemul lui Calin Popescu Tariceanu este sa aiba numai fii, apreciind ca acest lucru se poate intoarce impotriva.

Stelian Tanase: Nu vor mai fi inventate doua noi canale la TVR

Directorul general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Stelian Tanase, a declarat, marti, ca nu vor mai fi inventate doua noi canale - educativ si meteo -,in cadrul unei sedinte a Consiliului National al Audiovizualului CNA), relateaza Mediafax.

Radu Banciu: Cu tupeul maxim al oricarui idiot din tara asta, Voiculescu ii da in judecata pe cei care l-au condamnat (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu comenteaza plangerea penala depusa de Dan Voiculescu impotriva judecatorilor din dosarul Telepatia, Camelia Bogdan si Mihai Mihalcea, pentru savarsirea infractiunii de represiune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )