Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Banciu: Ponta s-a dus la Teleorman doar ca sa se plimbe, sa fie vazut, nu sa faca ceva (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ponta s-a dus la Teleorman doar ca sa se plimbe, sa fie vazut, nu sa faca ceva (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca premierul Ponta s-a dus la Teleorman doar ca sa se plimbe. Ponta s-a dus acolo doar ca sa se. continuă pe B1

Radu Banciu: Ponta s-a dus la Teleorman doar ca sa se plimbe, sa fie vazut, nu sa faca ceva

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca premierul Ponta s-a dus la Teleorman doar ca sa se plimbe. Ponta s-a dus acolo doar ca sa se.

Radu Banciu: La episodul din Teleorman, Ponta ne-a demonstrat summumul ipocriziei (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, dialogul dintre premierul Victor Ponta si ministrul Apelor, Doina Pana, in barca, in cadrul.

Radu Banciu: Numai in tara prostilor pacaliti putem vedea ce s-a intamplat in Teleorman (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, vizita premierului Victor Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea in zonele inundate din judetul.

Radu Banciu: Romanii au ignorat litoralul bulgaresc de Paste, dar sfinte sunt si sarbatorile 1-5 mai

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, posibila migratie a romanilor pe litoralul bulgaresc al Marii Negre cu ocazia minivacantei de 1 mai.

Radu Banciu: Nastase e dezamagit ca a ciocnit oua rosii cu el insusi. Nu-i nimic, va scoate carti geniale din experienta asta (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, postarea fostului premier Adrian Nastase de pe blogul sau, in care afirma cu dezamagire ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )