Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Banciu: Nastase e dezamagit ca a ciocnit oua rosii cu el insusi. Nu-i nimic, va scoate carti geniale din experienta asta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Nastase e dezamagit ca a ciocnit oua rosii cu el insusi. Nu-i nimic, va scoate carti geniale din experienta asta (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, postarea fostului premier Adrian Nastase de pe blogul sau, in care afirma cu dezamagire ca. continuă pe B1

La doar 7 kilometri de Romania a fost stabilit campionul mondial la ciocnit oua vopsite de Pasti

Spre deosebire de romani, sarbii stiu sa-si promoveze traditiile fiecarei localitati. Ne-au demonstrat-o si duminica, in prima zi de Pasti, la Mokrin. Una dintre localitatile din Serbia cu cele mai bine pastrate traditii, aici a avut loc o noua editie, cea cu numarul 24, a Campionatului Mondial de Ciocnit Oua Vopsite de Pasti.

FOTO Campionatul Mondial de Ciocnit Oua de Paste. Castigatorul concursului: Ouale din Mokrin sunt cele mai bune!

Spre deosebire de romani, sarbii stiu sa-si promoveze traditiile fiecarei localitati. Ne-au demonstrat-o si duminica, in prima zi de Paste, la Mokrin. Una dintre localitatile din Serbia cu cele mai bine pastrate traditii, aici a avut loc o noua editie, cea cu numarul 24, a Campionatului Mondial de Ciocnit Oua Vopsite de Pasti.

Radu Banciu: Pe Borcea l-a intepat putin inima si a crezut ca poate sa faca Pastele in libertate (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, durerile de inima acuzate de Cristi Borcea in spital si intentia acestuia de a petrece Pastele in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )