Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Romanii au ignorat litoralul bulgaresc de Paste, dar sfinte sunt si sarbatorile 1-5 mai

B1 B1,
Radu Banciu: Romanii au ignorat litoralul bulgaresc de Paste, dar sfinte sunt si sarbatorile 1-5 mai

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, posibila migratie a romanilor pe litoralul bulgaresc al Marii Negre cu ocazia minivacantei de 1 mai. continuă pe B1

Litoralul bulgaresc, in topul preferintelor turistilor romani

Litoralul bulgaresc a fost si anul acesta in topul preferintelor turistilor romani. Numai in statiunea Albena, 2. 000 de conationali au ales sa petreaca minivacanta de Paste. Cei care au ramas in tara au.

Romanii au preferat litoralul bulgaresc, pentru Sarbatorile Pascale

Nordul litoralului bulgaresc al Marii Negre a fost din nou preferat de turistii romani pentru petrecerea Sarbatorilor Pascale, relateazaMediafax. Balcik, oras situat la nord de Varna, s-a numarat printre.

Radu Banciu: Numai in tara prostilor pacaliti putem vedea ce s-a intamplat in Teleorman (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, vizita premierului Victor Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea in zonele inundate din judetul.

Radu Banciu: Nastase e dezamagit ca a ciocnit oua rosii cu el insusi. Nu-i nimic, va scoate carti geniale din experienta asta (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, postarea fostului premier Adrian Nastase de pe blogul sau, in care afirma cu dezamagire ca.

Radu Banciu: Pe Borcea l-a intepat putin inima si a crezut ca poate sa faca Pastele in libertate (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, durerile de inima acuzate de Cristi Borcea in spital si intentia acestuia de a petrece Pastele in .

Romanii au ales sa-si petreaca Pastele pe litoralul bulgaresc al Marii Negre

Turistii romani au preferat sa isi petreaca sarbatorile pascale in nordul litoralului bulgaresc alMarii Negre. Balcik s-a numarat printre destinatiile preferate ale romanilor, multi turisti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )