Libnet.ro
UNICEF

17:00

Radu Banciu: Romania se afla pe locul 90 in topul celor mai fericite tari din lume, cam ca si la fotbal

B1 B1,
Radu Banciu: Romania se afla pe locul 90 in topul celor mai fericite tari din lume, cam ca si la fotbal

Jurnalistul Radu Banciu a citit, vineri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, topul celor mai fericite tari din lume, cu Romania clasata pe locul 90. 20 martie, dupa cum. continuă pe B1

CNA: B1 TV, amendat din cauza lui Radu Banciu.

CNA amendeaza, joi, B1 TV, cu 15. 000 de lei, din cauza realizatorului Radu Banciu, care a spus, in mai multe editii ale emisiunii sale, ca femeile din Republica Moldova se prostitueaza, relateaza Mediafax. Citeste si: Realitatea TV, amendata de CNA cu 20. 000 de lei, din cauza emisiunii lui Rares Bogdan a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii .

Radu Banciu: Adrian Nastase vorbeste despre gratierea lui Gica Popescu. O fi vreun apropo?

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre o postare scrisa de Adrian Nastase vizavi de soarta lui Gica Popescu. Adrian Nastase are.

CNA: B1 TV, amendat cu 15.000 de lei din cauza emisiunii lui Radu Banciu

CNA a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii realizatorul facand mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova, anunta Mediafax.

Postul B1 TV, amendat de CNA pentru emisiunea in care Radu Banciu a jignit femeile din Republica Moldova

CNA a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii realizatorul facand mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova.

Radu Banciu ramane fara emisiune la B1TV!

Radu Banciu, acidul prezentator al emisiunii Lumea lui Banciu de la B1TV, va ramane, peste doar 10 zile, fara productia cu care s-a consacrat. Motivul in reprezinta noua lege a Consiliului National al Audiovizualului.

Radu Banciu: Mintea lui Ponta ii behaie la aderarea Serbiei si a Kosovo la UE

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, declaratiile premierului Victor Ponta vizavi de aderarea Serbiei si a Kosovo la UE. Primul ministru.

Radu Banciu: Vosganian a gasit cel mai periculos loc de munca din Romania - cel de ministru liberal

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, afirmatia lui Varujan Vosganian vizavi de postul de ministru liberal, descris drept cel.

Romania, pe locul al 19-lea in topul tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri

Romania ocupa locul al 19-lea intr-un clasament al tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri. Pe primele trei locuri se situeaza Brazilia, Nicaragua si Columbia, informeaza Daily.

Radu Tudor: Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria

Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria, a declarat jurnalistul Radu Tudor, in editia de marti a emisiunii La ordinea zilei, comentand astfel intentia.

Consiliul Mondial al Turismului: Romania, pe locul 154 in lume, dupa contributia turismului la PIB

Turismul a avut anul trecut o contributie totala de 5,1% la Produsul Intern Brut, ceea ce plaseaza Romania pe locul 154 in lune, din 184 de tari, se arata intr-un unui raport al Consiliului Mondial al Turismului.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )