Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Vosganian a gasit cel mai periculos loc de munca din Romania - cel de ministru liberal

B1 B1,
Radu Banciu: Vosganian a gasit cel mai periculos loc de munca din Romania - cel de ministru liberal

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, afirmatia lui Varujan Vosganian vizavi de postul de ministru liberal, descris drept cel. continuă pe B1

Politic Show: Ponta le face cu ochiul liberalilor sa-l schimbe pe Antonescu; Turnatorul Felix a ajuns la disperare: contesta adeverinta de necolaborare primita de Traian Basescu; Varujan Vosganian: Cel mai periculos loc de munca din Romania, cel de minis

Ponta a discutat cu Isarescu despre noul sef de la ASF. Am fost informati, marea bomba, sute de milioane fraudati sunt in dosarul ASTRA - Adamescu. Dosarul din domeniul asigurarilor in care apar firma ASTRA si patronul acesteia Dan Grigore Adamescu este caracterizat de premierul Ponta drept o bomba. Fertilizarile in vitro, doar pentru cuplurile care isi permit. Deputat PSD: Un copil pe care nu ti-l da Dumnezeu este un bun pe care ti-l doresti. Cuplurile afectate de infertilitate care vor sa apeleze la fertilizarea in vitro.

Cel mai periculos loc de munca din Romania, cel de ministru liberal: Un fost ministru prezinta lista victimelor

Fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, prezinta, pe blogul personal, o lista a fostilor ministri liberali care au avut probleme cu justitia. in opinia sa, agresiunile permanente impotriva liberalilor sunt o problema a tuturor romanilor.

Radu Banciu ramane fara emisiune la B1TV!

Radu Banciu, acidul prezentator al emisiunii Lumea lui Banciu de la B1TV, va ramane, peste doar 10 zile, fara productia cu care s-a consacrat. Motivul in reprezinta noua lege a Consiliului National al Audiovizualului.

Radu Banciu: Mintea lui Ponta ii behaie la aderarea Serbiei si a Kosovo la UE

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, declaratiile premierului Victor Ponta vizavi de aderarea Serbiei si a Kosovo la UE. Primul ministru.

Radu Banciu: Patriarhul Daniel si 16 foarte inalti prelati au cheltuit 50.000 euro pentru o deplasare de doua zile in tara

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, banii cheltuiti intr-o deplasare a BOR facuta pentru sfintirea unei catedrale. Patriarhul a partic.

Radu Banciu: S-ar putea ca la iesirea de la urnele de vot sa gasim o cutie a milei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre romanii care merg la vot si despre Biserica Ortodoxa care indeamna oamenii sa voteze. Biserica ne.

Un fond care mizeaza pe scadere - cel mai bun randament dintre fonduri

Fondul de investitii Certinvest Short Fund a inregistrat un avans de 1,81%, raportat la moneda europeana in perioada analizata, consemand cel mai randament pe acest segment.

FOTO VIDEO Oppo Find 7, telefonul candideaza la titlul de cel mai performant de pe piata

Chinezii de la Oppo au lansat astazi Oppo Find 7, cel mai performant telefon al companiei si unul dintre cele mai performante de pe piata. Nu are o camera de 50 de megapixeli, ci o optiune care permite realizarea unor poze de asemenea dimensiuni.

Microsoft, pe val: Actiunile companiei au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Microsoft , cel mai mare dezvoltator de software din lume, au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, dupa ce au crescut marti cu pana la 5, dupa aparitia unor informatii referitoare la faptul ca ca gigantul american va lansa in.

Crin Antonescu: La prezidentiale contracandidatul meu va fi cel mai probabil Ponta. Pe Basescu as fi vrut sa-l am adversar, dar nu se poate, si atunci merge si Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca cel mai probabil contracandidatul sau la alegerile prezidentiale va fi premierul si liderul PSD, Victor Ponta, cu sanse de a obtine intre 48 si 52 la suta in turul II de scrutin, scrie agentia Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )