Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Banciu: Rudel Obreja e un cetatean pe care daca-l vezi pe strada si esti un om normal, trebuie sa treci pe celalalt trotuar (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Rudel Obreja e un cetatean pe care daca-l vezi pe strada si esti un om normal, trebuie sa treci pe celalalt trotuar (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre Rudel Obreja, spunand ca este unul din cei mai mari delicventi ai tarii, iar Elena Udrea a gresit cand s-a inconjurat cu astfel de oameni. Nu faci. continuă pe B1

Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul Gala Bute, in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri. Potrivit Mediafax, Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. 30 Rudel Obreja a fost scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei. E o inscenare, acesta este un dosar fabricat. Au gasit si ei un martor, un moldovean pe care l-au pus sa zica ca mi-a dat mie bani, nu l-am vazut in viata mea, le-a declarat Obreja jurnalistilor.

Rudel Obreja: Elena Udrea e principala tinta in dosarul Gala Bute, noi suntem mici portelanuri. Serviciile au prea multa putere si calca pe cadavre (VIDEO)

Rudel Obreja, inculpat in dosarul Gala Bute, a vorbit marti seara despre dosarul in care acesta este acuzat, mentionand ca nu a facut nicio fapta pentru care sa stea in inchisoare. Obreja a precizat ca.

Referatul DNA in dosarul Gala Bute: Rudel Obreja a luat credit de la BRD ca urmare a influentei exercitate de catre Elena Udrea

Procurorii DNAsustin, in referatul de arestare preventiva a lui Rudel Obreja, ca Elena Udrea si-ar fi exercitat influenta pe langa BRD, astfel ca banca sa imprumute firma lui Rudel Obreja cu 10 milioane.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

Rudel Obreja a fost retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute: Totul e o inscenare (VIDEO)

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Rudel.

Rudel Obreja, eliberat din arest

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost eliberat, marti seara, din arestul preventiv in care fusese plasat la cererea procurorilor care instrumenteaza Dosarul Galei Bute.

Rudel Obreja: Elena Udrea e principala tinta. Serviciile au prea multa putere si calca pe cadavre

Rudel Obreja, inculpat in dosarul Gala Bute, a vorbit marti seara despre dosarul in care acesta este acuzat, mentionand ca nu a facut nicio fapta pentru care sa stea in inchisoare. Cererile de arestari.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute. Udrea e in corzi

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Doroftei, despre Rudel Obreja: imi doresc sa fie un om liber

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei a spus ca isi doreste ca Rudel Obreja sa nu mai aiba probleme si ca isi doreste ca acest sa fie un om liber. Obreja a fost anchetat de procurorii DNA in dosarul Galei Bute.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )