Libnet.ro
UNICEF

11:15

Radu Banciu: S-a dus si bisnitarul de Fenechiu. Nu stiu cum ajung toate harburile societatii sa ne conduca tara (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: S-a dus si bisnitarul de Fenechiu. Nu stiu cum ajung toate harburile societatii sa ne conduca tara (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre sentinta primita de fostul ministru Relu Fenechiu, precizand ca ultimele condamnari. continuă pe B1

Radu Banciu, amendat de CNCD dupa ce i-a jignit pe moldoveni

Realizatorul TV Radu Banciu a fost sanctionat cu o amenda de 5. 000 de lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru afirmatiile facute la adresa cetatenilor din Republica Moldova, dupa cum noteaza paginademedia. ro.

Radu Banciu, amenda de 5000 de lei pentru ca i-a jignit pe moldoveni

Jignirea pe care Radu Banciu le-a adus-o, in mod public, locuitorilor din Republica Moldova, despre care a spus ca sunt lideri la consumul de alcool, prostitutie si analfabetism, i-a adus o amenda de 5000 de lei din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

Radu Banciu a fost amendat cu 5.000 lei de catre Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, pentru afirmatiile la adresa cetatenilor din Republica Moldova

Realizatorul TV Radu Banciu a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 5. 000 lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru afirmatiile la adresa cetatenilor din Republica Moldova. Colegiul director al CNCD a dezbatut in sedinta de astazi, 29 ianuarie, cazul acesta si a constatat fapta de discriminare multipla, a declarat pentru HotNews. ro presedintele Consiliului, Csaba Asztalos.

Radu Banciu: Primarul Capitalei adopta strategia ciocul mic. Lui Oprescu nu i-a mai ramas decat sa fie grosolan si tafnos (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre declaratiile incredibile ale primarului USL Sorin Oprescu, care le-a zis.

Radu Banciu: Se plange Becali de durerile de spate, dar cand dansa la RTV mai urat ca un urs panda nu avea nimic (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre starea de sanatate a lui Gigi Becali, tot mai precara in ultimele luni de detentie.

Radu Banciu: Vosganian este un bun scriitor, isi face bine treaba, mai putin ca ministru (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre propunerea lui Varujan Vosganian, de catre Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor.

Radu Banciu: Pe vesnica domnisoara Andreea Raicu nu mai are cine sa o ia de nevasta

JurnalistulRadu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre recenta vacanta a Andreei Raicu in Brazilia, comentand ca a plecat intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )