Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Un sef de Consiliu Judetean a propus teren de tenis in fiecare comuna din Vaslui. Pai, dupa tenis ai nevoie sa bei ceva, dar cum e sa bei tuica dupa ce ai jucat? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Un sef de Consiliu Judetean a propus teren de tenis in fiecare comuna din Vaslui. Pai, dupa tenis ai nevoie sa bei ceva, dar cum e sa bei tuica dupa ce ai jucat? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre o idee trasnita a lui Vasile Mariciuc PSD), vicepresedintele Consiliului Judetean Vaslui. Rumoare la o sedinta a. continuă pe B1

COLECTIV |Radu Banciu: O mama indeamna corect: fugiti din tara!. Daca ai posibilitatea, fa-o! Pentru ca tara nu te merita in niciun fel si nu-i datorezi Romaniei nimic! (VIDEO)

La trei ani de la Colectiv, Romania nu a invatat nimic, este concluzia lui Radu Banciu, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu. Nu PSD ca partid a ucis acesti oameni, dar societatea s.

Radu Banciu, despre mesajele primite de Liviu Dragnea de ziua sa: Amintesc exact de odele pe care Nicolae Ceausescu le primea cu cativa ani inainte de final (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu aniversarea lui Liviu Dragnea si mesajele primite de presedintele PSD la implinirea a 56 de ani. Ne vom intrista in aceasta.

Radu Banciu: O veste mare, apropo de sarmanii planetei. Guvernul Dancila a adoptat o Hotarare epocala, daca nu chiar istorica! (VIDEO)

Guvernul Dancila a adoptat o Hotarare prin care a majorat alocatia de hrana a pacientilor leprozeriei din Tichilesti cu fabuloasa suma de. 9 lei. Subiectul a fost comentat si de Radu Banciu, in editia.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )