Libnet.ro
UNICEF

17:15

Radu Banciu: Sorin Rosca Stanescu, un infect al presei (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Sorin Rosca Stanescu, un infect al presei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre Sorin Rosca Stanescu, pe care l-a catalogat drept un infect al presei. Sorin Rosca Stanescu, un infect. continuă pe B1

Traian Basescu: Cred ca Sorin Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal

Presedintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, la B1 TV, ca Sorin Rosca Stanescu SRS) a fost ajutat de un ministru liberal in cazul falselor acuzatii de spalare de bani si nu exclude varianta ca ministrul Radu Stroe sa fi fost cel implicat.

VIDEO Conducerea PNL a recomandat excluderea lui Sorin Rosca Stanescu din partid: Este o infrangere a mea faptul ca nu se confirma autenticitatea acestor documente

Conducerea Partidului National Liberal a votat luni pentru excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid. Votul a fost secret, 47 liberali au votat pentru excludere si doar cinci impotriva excluderii. Decizia de luni a Biroului Politic National va fi supusa si aprobarii Delegatiei Permanente a PNL.

VIDEO Crin Antonescu: Daca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false, voi propune excluderea sa din PNL / Putea sa existe un premier liberal pe 10 decembrie 2012

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri seara, invitat la Romania TV, ca, in cazul in care se va dovedi ca sunt false documentele prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu prin care Traian Basescu era acuzat de spalare de bani, va cere excluderea acestuia din partid. Liderul liberal a facut si o referire interesanta la negocierile politice de dupa alegerile generale din decembrie 2012 spunand ca evident ca majoritatea liberalilor si-ar fi dorit un prim-ministru liberal, . ) care putea sa existe in 2012, pe 10 decembrie. Antonescu a facut aceasta declaratie pentru a exemplifica loialitatea liberalilor fata de proiectul USL, vizibila in sprijinul acordat lui Victor Ponta pentru a deveni premier.

Liberalii discuta astazi excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu

Biroul Politic al PNL va lua astazi in discutie excluderea din partid a senatorului de Dambovita Sorin Rosca Stanescu. Cererea a fost facuta chiar de liderul formatiunii, Crin Antonescu. Decizia vine dupa ce senatorul l-a acuzat pe Traian Basescu de spalare de bani, in baza unor documente care au fost declarate false. Sorin Rosca Stanescu a reusit sa fie o sursa de scandal pentru liberali.

Parchetul General confirma ca datele prezentate de Sorin Rosca Stanescu privind presupusa finantare ilegala a Aliantei DA in 2004 sint falsuri

Parchetul General a infirmat vineri acuzatiile lansate de senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu, care li acuzase intr-o declaratie politica pe Traian Basescu de spalare de bani in campania prezidentiala din 2004. Parchetul General a aratat ca ordinele de plata prezentate de Rosca Stanescu sunt false: operatiunile mentionate in mesajele swift, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate. Traian Basescu a spus ca Rosca este un mincinos prost, aratind ca inscrisurile prezentate de Rosca sint false.

Sorin Rosca Stanescu, exclus din PNL

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL. Decizia luata cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Decizia liberalilor vine dupa ce Sorin Rosca Stanescu l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, impreuna cu.

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL. Decizia luata cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Decizia liberalilor vine dupa ce Sorin Rosca Stanescu l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, impreuna cu.

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL.

Biroul Politic al PNL a votat, luni, excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din randurile partidului cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Sorin Rosca Stanescu i-a rugat pe colegii sai liberali, ca indiferent de rezultatul votului, sa nu il judece foarte aspru. Le-am spus colegilor liberali ca niciun senator nu poate verifica conturi bancare cu atat mai mult cu cat acele virari de bani sunt subiectul unei anchete care sta la Parchet din luna martie. Tacerea Parchetului m-a determinat .

Crin Antonescu: Voi propune luni, la sedinta conducerii PNL, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu din partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, ca sedinta Biroului Politic National al partidului a fost convocata pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL. Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere. Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna am gresit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice, daca nu se intampla asta, propunerea mea de excludere - n. red. ) ramane cea pe care v-am spus-o, a afirmat presedintele PNL.

Antonescu: Voi propune luni, la sedinta BPN al PNL, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL. Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere. Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna am gresit, nu .

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )