Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Banciu: in toiul banditismului, Romania si-a dat seama ca trebuie sa mai aiba o sansa hotii ei, iar acestia sa ramana si cu averile! Nu plateste nimeni prejudiciile, asta e doar pentru fraieri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: in toiul banditismului, Romania si-a dat seama ca trebuie sa mai aiba o sansa hotii ei, iar acestia sa ramana si cu averile! Nu plateste nimeni prejudiciile, asta e doar pentru fraieri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentele depuse de senatorul PMP Traian Basescu la Legea gratierii, dar si la propunerile altor politicieni pe acest. continuă pe B1

Radu Banciu, despre discursul lui Tudorel Toader in cazul Ghita: Este o iesire de om de doi lei! Asta este Ministrul Justitiei in Romania! in conditiile astea, n-o sa-l vedeti pe Sebastian Ghita decat la telejurnal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre demersurile intreprinse de autoritati pentru aducerea lui Sebastian Ghita la Bucuresti. Ne.

Radu Banciu: Romania nu-l va recupera niciodata pe Sebastian Ghita. Klaus Iohannis este deocamdata in vacanta, justitia este condusa de nenea ala care are o jumatate de felie de afiliere la PSD. Cine sa intervina? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Sebastian Ghita a fost arestat de justitia sarba pentru 18 zile, timp in care autoritatile.

Radu Banciu: Sa stiti ca de asta am chelit! Tot din armata... Aveam par de rocker, nu chiar ca al lui Robert Turcescu, dar aveam par lung. Odata cu armata, s-a terminat! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea maiorului Voicu si despre armata. Maiorul Voicu era deja oale si ulcele cand am.

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre calificarea cu cantec a echipei Real Madrid in semifinalele Ligii Campionilor (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de miercuri a emisiunii Unspe metri, despre meciul Real Madrid - Bayern Munchen, disputat marti pe Santiago Bernabeu. Real Madrid s-a.

Unspe metri. Radu Banciu: Eu nu pot sa-i pricep pe dementii astia care se uita la meciurile Realului... Sunt aceeasi fanfaroni, aceeasi mutra de zevzeci - Cristiano Rolando asta, aceeasi escroci la fiecare meci! (VIDEO)

Dan Bara si Radu Banciu au vorbit in editia de miercuri a emisiunii Unspe metri despre calificarea cu cantec a echipei Real Madrid in semifinalele Ligii.

Unspe metri. Radu Banciu: Eu nu pot sa-i pricep pe dementii astia care se uita la meciurile Realului... Sunt aceeasi fanfaroni, aceeasi mutra de zevzeci - Cristiano Ronaldo asta, aceeasi escroci la fiecare meci! (VIDEO)

Dan Bara si Radu Banciu au vorbit in editia de miercuri a emisiunii Unspe metri despre calificarea cu cantec a echipei Real Madrid in semifinalele Ligii.

Unspe metri. Radu Banciu, despre meciul CFR Cluj - Steaua: CFR si-a ingropat ultimele sanse de a castiga titlul (VIDEO)

Dan Bara si Radu Banciu au vorbit in editia de marti a emisiunii Unspe metri despre meciul CFR Cluj - Steaua. Steaua nu a castigat la Cluj, nici nu a pierdut. A fost.

Unspe Metri. Radu Banciu, despre violentele de la meciul Lyon - Bastia: Este normal ce se intampla. Fotbalul a fost vreodata opera? Unde sa fie golani la Bach sau la Bastia?(VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de luni a emisiunii Unspe metri despre faptul ca jucatorii lui Lyon au fost luati la bataie duminica de fanii celor de la Bastia, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2915 seconds )