Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra. continuă pe B1

Radu Banciu, despre gropile de pe pista aeroportului Otopeni: Astea sunt probleme pentru ordonante de urgenta, nu referendumul pentru familie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu problemele de la aeroportul Otopeni semnalate de directorul Tarom care s-a plans ca schimba saptamanal si de 5 ori rotile.

Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce pana la Sibiu in fiecare weekend il costa zece ore de drum. Oare ce face el in timpul asta in masina? Trebuie sa fie o atmosfera apasatoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile pe care presedintele Klaus Iohannis le face la Sibiu in fiecare sfarsit de saptamana. La ce tara.

TRAIAN BASESCU, mesaj DUR catre POLITICIENII MINCINOSI: Romania este capabila sa se reunifice cu Republica Moldova!

Traian Basescu a precizat, sambata, ca Romania este capabila sa sustina procesul de reunificare cu Republica.

UPDATE Traian Basescu a cerut la Chisinau unirea Basarabiei cu Romania. Reactia lui Igor Dodon

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, la Marea Adunare Centenara de la Chisinau, d.

Traian Basescu, la Chisinau, a cerut Parlamentelor Romaniei si Republicii Moldova sa voteze UNIREA: E o chestiune de demnitate nationala (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a cerut duminica, la Chisinau, Parlamentului Romaniei si Parlamentului Republicii Moldova sa voteze unirea celor doua tari, in cinstea Centenarului Unirii. Al treilea.

LIVE VIDEO Traian Basescu a cerut la Chisinau unirea Basarabiei cu Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, la Marea Adunare Centenara de la Chisinau, d.

Traian Basescu, emotionat de imnul PDL, cantat de unionistii din Republica Moldova (VIDEO)

Traian Basescu a trait un moment emotionant in timpul turneului efectuat in Republica Moldova, pentru a promova tema unionista. Fostul presedinte a insistat ca Romania este capabila sa sustina procesul.

Traian Basescu, discurs furibund in Republica Moldova: A venit vremea sa reintregim tara

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat sambata, in Republica Moldova, ca Romania poate sustine, in prezent, procesul de reunificare a tarii, adaugand ca cele doua popoare vorbesc aceeasi limba,.

Sebastian Ghita: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Basescu

Sebastian Ghita a afirmat in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu din Serbia ca Elena Udrea a fost o tinta permanenta a serviciilor secrete pentru ca aceasta reprezenta un canal parelel de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )