Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pe legile. continuă pe B1

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

Tudorel Toader o vrea pe Kovesi OUT si de la Parchetul General: Nu poate ramane acolo daca are grad de parchet de pe langa tribunal

Tudorel Toader o vrea pe Laura Codruta Kovesi plecata si de la Parchetul General, acolo unde fosta sefa DNA isi desfasoara in prezent activitatea. Ministrul Justitiei a sustinut luni seara ca Laura.

Tudorel Toader primeste o lovitura din interiorul sistemului pe care il conduce: A picat examenul

Fiul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, Ionut Alexandru Toader, nu a reusit sa treaca examenul de notar, informeaza newsweek. ro. Este vorba despre un concurs pentru un post de notar la care au participat.

Tudorel Toader, la Sinteza Zilei: Evaluarea lui Augustin Lazar este aproape gata. Timpul se masoara in zile

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine in aceasta seara la Sinteza Zilei. Fata in fata cu Mihai Gadea, ministrul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Explicatii despre.

Tudorel Toader intarzie sa ia o decizie privind propunerea Adinei Florei la sefia DNA: Avizul negativ al CSM va fi discuta luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este decis daca va merge mai departe cu propunerea Adinei Florei pentru funtia de procuror-sef al DNA sau va renunta la ea ca urmare a avizului negativ dat de Sectia de.

Tudorel Toader intarzie sa ia o decizie privind propunerea Adinei Florei la sefia DNA: Avizul negativ al CSM va fi discutat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este decis daca va merge mai departe cu propunerea Adinei Florei pentru funtia de procuror-sef al DNA sau va renunta la ea ca urmare a avizului negativ dat de Sectia de.

Tudorel Toader ignora avizul CSM si trimite candidatura Adinei Florea presedintelui Klaus Iohannis

Ministru justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA, cu toate ca CSM a avut un aviz negativ si extrem de critic la adresa candidatei lui Toader.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

Tudorel Toader, despre o eventuala respingere a Adinei Florea: Nu scrie nicaieri ca a doua propunere trebuie sa fie altcineva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu exista vreo reglementare in care sa se precizeze ca daca presedintele Klaus Iohannis respinge prima propunere de desemnare a procurorului-sef al.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile. l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )