Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Banciu, umor pe seama caloriferului lui Andrei Marga: Stefan Hrusca va canta Leru-i ler pe calorifer

B1 B1,
Radu Banciu, umor pe seama caloriferului lui Andrei Marga: Stefan Hrusca va canta Leru-i ler pe calorifer

Dorinta noului sef al ICR, Andrei Marga, de a promova caloriferul ca o inventie a romanilor, a fost comentata duminica seara de jurnalistul Radu Banciu, in emisiunea sa de pe B1 TV. Astfel, acesta a prezentat. continuă pe B1

FOTOGALERIE Andrei Marga, ironizat pe Facebook pentru ca vrea sa promoveze cultura Romaniei prin calorifer

Dupa ce presedintele ICR, Andrei Marga, a declarat ca promovarea caloriferului va face parte din noua orientare pe care vrea sa o dea Institutului, pe Facebook au aparut imagini, filmulete si bancuri care ironizeaza aceasta idee. Radiator - o imagine care care il prezinta pe Marga imbracat in gladiator cu un calorifer la subrat, un acordeonist care canta la calorifer, si un radiator roz cu zvastica sunt doar cateva dintre fotografiile care au strans zeci de like-uri.

Nu e banc! Andrei Marga vrea sa promoveze caloriferul prin intermediul ICR: Este o inventie transilvana, cati stiu de asta?

Dorind probabil sa schimbe cu orice pret ceva fundamental in politica Institutului Cultural Roman ICR), noul sef, Andrei Marga, vine cu propuneri cel putin ciudate in acest sens. Invitat la o televiziune pentru.

Andrei Marga vrea sa promoveze caloriferul, inventie romaneasca: Conceptul de cultura al ICR trebuie revazut

Caloriferul este o inventie romaneasca care trebuie promovata prin intermediul Institutului Cultural Roman. Ideea ii apartine noului presedinte al ICR, Andrei Marga, scrie Realitatea. net.

Radu Banciu: Victor Piturca, du-te, ba, la faianta, habar nu ai de fotbal

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, scorul partidei jucate de nationala Romaniei in prezenta reprezentativei Turciei. Jurnalistul a insistat ca are un.

Radu Banciu: Dan Diaconescu a depus o oferta de privatizare pentru moastele Sfintei Parscheva

Dorinta sutelor de mii de oameni de a atinge in fiecare an moastele Sfintei Parascheva a intrat in atentia jurnalistului Radu Banciu, care a prezentat, joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )