Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu: Dan Diaconescu a depus o oferta de privatizare pentru moastele Sfintei Parscheva

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Diaconescu a depus o oferta de privatizare pentru moastele Sfintei Parscheva

Dorinta sutelor de mii de oameni de a atinge in fiecare an moastele Sfintei Parascheva a intrat in atentia jurnalistului Radu Banciu, care a prezentat, joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata. continuă pe B1

Dan Diaconescu da statul in judecata pentru anularea licitatiei in cazul Oltchim: Sper ca Ponta sa fie cat mai repede incatusat

Dan Diaconescu a depus o plangere penala impotriva statului pentru anularea licitatiei de la Oltchim, desi, sustine el, a venit cu banii necesari, iar Guvernul i-a refuzat oferta. Acesta contesta anularea ofertei.

Dan Diaconescu da statul in judecata pentru anularea licitatiei in cazul Oltchim: Sper ca Ponta sa fie cat mai repede incatusat (VIDEO)

Dan Diaconescu a depus o plangere penala impotriva statului pentru anularea licitatiei de la Oltchim, desi, sustine el, a venit cu banii necesari, iar Guvernul i-a refuzat oferta. Acesta contesta anularea ofertei.

Dan Diaconescu cere in instanta anularea deciziei de excludere din procesul de privatizare a ...

Dan Diaconescu a venit, miercuri, la Tribunalul Bucuresti pentru a depune o cerere de chemare in judecata a Ministerului Economiei si OPSPI, prin care solicita anularea deciziei de excludere din calitatea de adjudecatar al pachetului majoritar de actiuni detinut de stat la Oltchim, informeaza Mediafax. Dan Diaconescu a declarat, la sosirea la Tribunalul Bucuresti, ca avocatii lui din strainatate au stabilit ca ar trebui sa ceara despagubiri in valoare de doua miliarde de euro, in timp ce .

Radu Banciu: Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Crin Antonescu. Nu-i putin sa fii si cioban si europarlamentar

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, intalnirea dintre Gigi Becali si Crin Antonescu, pentru a discuta despre o posibila fuziune intre PNG.

Radu Banciu: Zsolt Csergo, surprins cand isi bate amanta cu parul. Probabil si pe Nicoleta Luciu o bate la fel de bine

Radu Banciu a comentat, joi, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata deB1 TV, pe marginea scandalului in care este implicat sotul Nicoletei Luciu, suprins batandu-si amanta pe iahtul sau. Faimosul.

Radu Banciu: Bunicuta a ramas fara replica! Iliescu merita si o palma de la revolutionari

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, in emisiuneaLumea lui Banciu, difuzata deB1 TV, momentul in care Ion Iliescu s-a aratat revoltat dupa ce un revolutionar i-a reprosat ca are 10. 000 de.

Becali e disperat: Nu il mai chemati pe Dan Diaconescu la televizor!

Gigi Becali isi traieste cosmarul. El a facut un apel in cadrul unei emisiuni televizate, miercuri seara, ca Dan Diaconescu sa nu mai fie chemat pe sticla asa de des, pentru ca isi face imagine.

Procesul lui Dan Diaconescu cu statul incepe pe 8 ianuarie

Primul termen stabilit de instanta in procesul pe care l-a intentat Dan Diaconescu statului pentru excluderea de la privatizarea Oltchim este 8 ianuarie 2013.

Dan Diaconescu da guvernul in judecata pentru privatizarea Oltchim si ar putea cere daune de doua miliarde de euro

Dan Diaconescu a dat miercuri in judecata guvernul pentru faptul ca a fost exclus de la privatizarea Oltchim, fiind sfatuit de avocatul sau britanic Anthony Seddon, dupa cum sustine el, sa ceara daune de doua miliarde de euro.

Ponta: Dan Diaconescu va RASPUNDE in fata legii cand nu va mai avea protectia PDL.

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, ca Dan Diaconescu a incalcat legile tarii in cazul Oltchim si s-a declarat convins ca acesta va raspunde cand nu va mai avea protectia PDL. Stiu ca in cazul Oltchim, domnia sa a incalcat legile tarii si sunt convins ca, la un moment dat, cand nu va mai avea protectia PDL, va raspunde in fata legii, a spus Victor Ponta, invitat in cadrul unei emisiuni difuzate de Romania TV. Intrebat despre intentiile lui Dan Diaconescu legate de Tarom, Victor .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )