Libnet.ro
UNICEF

07:30

Radu Banciu: Victor Ponta, asa s-ar auzi, n-ar fi foarte incantat sa distruga PSD. Daca pleaca Dancila si numeste un om de al lui, ar fi un om multumit (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Victor Ponta, asa s-ar auzi, n-ar fi foarte incantat sa distruga PSD. Daca pleaca Dancila si numeste un om de al lui, ar fi un om multumit (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca Victor Ponta nu doreste neaparat sa distruga PSD, ci mai degraba sa numeasca un om de al lui la Palatul. continuă pe B1

Presa straina il pune la zid pe Radu Banciu, dupa ce acesta a numit-o maimuta pe Serena Williams

Presa straine are cerneala de varsat si pe numele lui Radu Banciu. Jurnalistii de peste hotare l-au pus la zid pe realizatorul TV, dupa ce a numit-o maimuta pe Serena Williams. Radu Banciu a dat lovitura. A numit-o maimuta pe Serena Williams si a ajuns in presa straina. Numele lui Radu Banciu a ajuns in .

Serena Williams l-a facut celebru pe Radu Banciu! Presa mondiala, socata de ce se poate spune la un post TV din Romania

Radu Banciu 49 de ani) foloseste, frecvent, in emisiunea sa de la B1TV, un limbaj care, in alte tari, ar fi de neconceput pentru un jurnalist. Ultima sa iesire la adresa Serenei Williams a facut valuri si in presa internationala.

Digisport: Presa straina reactioneaza dupa derapajul lui Radu Banciu. Ce a putut sa spuna despre Serena Williams si decizia luata de CNCD

Jurnalistul Radu Banciu 49 de ani) a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu suma de 8. 000 de lei aproximativ 1. 700 de euro), pentru remarci rasiste la adresa Serenei Williams.

VICTOR PONTA: Mircea Diaconu urmeaza sa isi depuna sambata candidatura la prezidentiale

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de semnaturi necesare.

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

Victor Ponta, propunere-soc: Romania redusa la 15 judete

Presedintele Pro Romania Victor Ponta crede ca Romania ar sa-si reduca numarul de judete de la 41 la 15 si a localitatilor de la aproximativ 3. 300 la maximum 1. 500, motivand ca o reorganizare.

Victor Ponta vrea un Guvern Pro Romania - PSD - ALDE: Noi suntem parlamentarii alesi in anul 2016. Sa mergem la Cotroceni! Uitati de Dancila! Gata, nu mai este!

Victor Ponta a facut, marti, o declaratie surprinzatoare. Acesta vrea un guvern Pro Romania-ALDE-PSD. Fostul premier a spus chiar ca va merge sa discute cu membrii celorlalte doua partide in acest.

Victor Ponta, anunt important despre candidatura la prezidentiale a lui Mircea Diaconu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de.

Victor Ponta o ameninta pe Viorica Dancila cu motiunea de cenzura: Asteptam pana miercuri

Victor Ponta ii cere premierului Viorica Dancila sa vina pana miercuri in Parlament cu o propunere de Guvern restructurat. in caz contrar, Pro Romania va vota motiune de cenzura propusa de liberali,.

Victor Ponta, avertisment pentru Viorica Dancila: Ce trebuie sa faca premierul pentru ca Pro Romania sa nu voteze motiunea de cenzura

Victor Ponta a anuntat, luni, ca parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, daca premierul nu vine in Parlament cu un cabinet restructurat pana.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )