Libnet.ro
UNICEF

22:16

Radu Mazare: Ma cauta DNA-ul pentru Viva Mamaia, ca face cinste salvamarul si atunci e normal sa te caute

Hotnews Hotnews,
Radu Mazare: Ma cauta DNA-ul pentru Viva Mamaia, ca face cinste salvamarul si atunci e normal sa te caute

Primarul Constantei, Radu Mazare, a intrat in vizorul procurorilor DNA referitor la banii cheltuiti pentru realizarea videoclipului de promovare a statiunii Mamaia, melodie interpretata de Loredana cu participarea lui Mazare, lansata la inceputul acestei luni, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Radu Mazare, CERCETAT de DNA pentru IMNUL MAMAIA.

Primarul Constantei, Radu Mazare, a intrat in vizorul DNA pentru imnul Viva Mamaia!. Directia verifica din ce bani a fost platit videoclipul, informeaza Realitatea TV. Intitulat Viva Mamaia!, clipul romanesc il prezinta pe edilul Constantei in chip de salvamar, imbracat intr-un costum in stil retro, inconjurat de multe fete sumar imbracate. Viva Mamaia! va fi imnul statiunii in aceasta vara, iar Loredana, alaturi de Cabron si Alex Velea, se asteapta ca piesa sa fie unul dintre hiturile ce .

Radu Mazare, din nou in vizorul DNA pentru imnul Viva Mamaia

Primarul Constantei, Radu Mazare, este anchetat de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru Imnul Viva Mamaia. Procurorii incearca sa afle din ce fonduri a fost platit videoclipul piesei care se vrea.

VIDEO DNA, cu urechea pe Viva Mamaia!. Radu Mazare, cercetat pentru imnul statiunii

Primarul Constantei este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie pentru imnul Viva Mamaia!. Melodia si realizarea videoclipului au costat aproape 35. 000 euro.

Radu Mazare declanseaza scandalul verii pe litoral: Imnul statiunii Mamaia, o copie nereusita ce a costat 35.000 euro din bani publici

Imnul de promovare a statiunii Mamaia - Viva Mamaia, cantat de Loredana Groza, Cabron, Alex Velea si Radu Mazare, a costat 35. 000 euro, bani obtinuti prin infiintarea unei noi taxe locale. Chiar daca melodia.

DNA cerceteaza imnul statiunii Mamaia. Radu Mazare: Asta e soarta mea, ma curteaza fetele si procurorii

Primarul Radu Mazare este din nou in atentia DNA. Procurorii DNA verifica modul in care a fost platit videoclipul de promovare a statiunii Mamaia. Avem o verificare anuala de la Curtea de Conturi, iar cei de.

Imnul Viva Mamaia, invins de Internet: nimeni nu mai poate comenta sau evalua videoclipul de pe YouTube

Imnul Viva Mamaia ar trebui sa fie emblema sonora a acestei veri in statiunea Mamaia, darrecenziile negative de pe YouTube n-au priit producatorilor. in prezent, nimeni nu mai poate comenta sau evalua acest videoclip pe platforma video a Google.

FRESH! Radu Sirbu lanseaza single-ul Ia Inima Mea

Radu Sirbu ne aduce vara mai aproape odata cu lansarea noului sau single Ia Inima Mea, o piesa care debordeaza de optimism, pozitivism si buna dispozitie. Recent Radu Sirbu a mai lansat doua productii muzicale Rain Falling Down care se bucura si de un videoclip special si Rise Up. Aastazi Radu le ofera tuturor fanelor .

Clujeanul Adrian Papahagi ii critica aspru pe Regele Mihai, Patriarhul Daniel si Radu Mazare: Vom ajunge un fel de Thailanda a UE, capabila sa mai produca doar tarfe si mana de lucru ieftina

Universitarul clujean Adrian Papahagi dezaproba gestul Regelui Mihai de a-l decora pe primarul Capitalei. ii reproseaza monarhului ca nu a intervenit, in vara lui 2012, cand scandalul de pe scena politica a ajuns pana la Bruxelles. in aceeasi postare de pe Facebook, clujeanul, care este liderul Fundatiei Crestin Democrate si membru PDL, critica si atitudinea Patriarhului Daniel si modul in care Mazare face imagine Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )