Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare ramane in AREST preventiv

România Liberă România Liberă,
Radu Mazare ramane in AREST preventiv

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat in continuare in arest, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, dupa ce instanta suprema a admis contestatia DNA la inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu. continuă pe România Liberă

iCCJ a decis: Radu Mazare ramane in arest preventiv

Radu Mazare va fi cercetat in continuare in arest, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, informeaza Mediafax. inalta Curte de casatie si Justitie a admis contestatia DNA la inlocuirea masurii cu.

Radu Mazare ramane in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, marti, sa respinga propunerea procurorilor DNA de a prelungi arestarea preventiva in cazul lui Radu Mazare, dispunand ca fostul edil sa fie arestat la domiciliu.

Radu Mazare ramane iN AREST. ICCJ a admis contestatia procurorilor

Radu Mazare va fi cercetat in continuare in arest, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, dupa ce instanta.

Radu Mazare nu scapa de Beciul Domnesc. Edilul suspendat ramane in arest preventiv

Radu Mazare va fi cercetat in continuare in spatiile gratiilor, in arest preventiv, au decis miercuri magistratii Curtii Supreme, care au admis contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care edilului i se inlocuise arestul preventiv cu cel la domiciliu. Decizia este definitiva.

Iulian Badescu, fost primar al Ploiestiului, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Fostul primar al Ploiestiului iulian Badescu a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv, informeaza Agerpres. Badescu este acuzat de comiterea unor fapte penale atat in perioada in care a fost.

Radu Mazare, la un pas de a fi ELIBERAT

Vesti bune pentru Radu Mazare. Fostul primar al Constantei va fi plasat din arest preventiv in arest la domiciliu, iar cererea DNA de prelungire a arestului preventiv i-a fost respinsa, marti, de inalta Curte de.

Dupa primarie, Radu Mazare pleaca si din PSD. De ce si-a dat demisia

Fostul primar al orasului Constanta, Radu Mazare, care in prezent se afla in arest preventiv pentru luare de mita, a hotarat sa demisioneze si din PSD dupa ce, la mijlocul lunii martie, a demisionat din functia de presedinte al orgainizatiei PSD Constanta, iar in urma cu cateva zile si-a dat demisia si din functia de primar.

Instanta dispune din nou arest la domiciliu pentru Radu Mazare

Judecatorii Curtii Supreme au respins o astazi o cerere a DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul fostului primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, dispunand, pentru a doua oara, ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu.

Radu Mazare a renuntat la calitatea de membru al PSD

Radu Mazare, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, a renuntat la calitatea de membru al PSD. La mijlocul lunii martie, Radu Mazare a demisionat din functia de presedinte al orgainizatiei PSD Constanta,.

Radu Mazare a renuntat la calitatea de membru al PSD

Radu Mazare, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, a renuntat la calitatea de membru al PSD dupa ce, la mijlocul lunii martie, a demisionat din functia de presedinte al organizatiei PSD Constanta, iar in urma cu cateva zile si-a dat demisia si din functia de primar, potrivit surselor din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )