Libnet.ro
UNICEF

01:06

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, urmarit penal si pentru instigare la fals

Adevărul Adevărul,
Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, urmarit penal si pentru instigare la fals

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, va fi urmarit penal si pentru instigare la fals. Asta dupa ce procurorii anticoruptie au extins urmarirea penala pe numele acestuia in dosarul in care este cercetat si Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este audiat la DNA (VIDEO)

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este audiat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, informeaza B1 TV. El este cercetat penal pentru complicitate la sanaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul.

Ginerele lui Basescu, la DNA. Procurorii ar putea extinde urmarirea penala fata de Radu Pricop

Ginerele fostului presedinte Traian Basescu, Radu Pricop, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori. Potrivit Agerpres, la intrarea in sediul DNA, el nu a.

Veste proasta pentru Basescu. Ginerele sau, Radu Pricop, cercetat si pentru instigare la fals

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins acuzatiile in cazul ginerelui lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, el fiind cercetat penal si pentru instigare la infractiunea de fals in declaratii, dupa ce l-a sfatuit pe Sergiu.

Avocatul Radu Pricop s-a prezentat la DNA

Ginerele fostului presedinte Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, s-a prezentat in aceasta dimineata la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru complicitate la santaj.

DNA extinde cercetarile pe numele ginerelui lui Basescu. Partenerul de santaj al lui Radu Pricop, Sergiu Lucinschi, la DNA

Update 15. 13 - DNA extinde cercetarile pe numele ginerelui lui Traian Basescu, Radu Pricop. Sotul Ioanei Basescu mai este acuzat de fals in declaratii si instigare cu privire la fals in declaratii. Maine,.

DNA extinde urmarirea penala pe numele avocatului Radu Pricop

ACTUALIZARE 12:33 Procurorii DNA au dispus extinderea penala pe numele avocatului Radu Pricop, pentru instigare la fals in declaratii, in dosarul in care fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Sergiu Lucinschi, este acuzat de santaj.

Traian Basescu, inca un dosar penal. Judecatorii au confirmat redeschiderea dosarului Casa din Mihaileanu

Magistratii Judecatoriei Sectorului au confirmat redeschiderea dosarului Casa din Mihaileanu, in care fostul presedinte Traian Basescu este cercetat pentru ca si-ar fi acordat un imobil in perioada in care era primar al Capitalei.

Traian Basescu afla astazi daca va avea un nou dosar penal

Traian Basescu afla astazi daca va avea un nou dosar penalJudecatorii decid daca redeschid dosarul Casa din Mihaileanu in care fostul presedinte este cercetat pentru abuz in serviciu. Parchetul.

Hayssam, acuzatii grave la adresa lui Traian Basescu. De ce a donat 100.000 de dolari PD-ului

Omar Hayssam sustine ca a donat PD echipamente medicale de peste 100. 000 de dolari, la solicitarea lui Mohamad Yassin, care i-a cerut sa sprijine financiar PD in campanii, iar in schimb Traian Basescu ar fi dispus sa intervina pentru a rezolva dosarul sau penal.

Hayssam, acuzatii grave la adresa lui Traian Basescu. De ce ar fi donat 100.000 de dolari PD-ului

Omar Hayssam sustine ca a donat PD echipamente medicale de peste 100. 000 de dolari, la solicitarea lui Mohamad Yassin, care i-a cerut sa sprijine financiar PD in campanii, iar in schimb Traian Basescu ar fi dispus sa intervina pentru a rezolva dosarul sau penal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )