Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Tincu, despre cazul medicului erou Catalin Denciu: Imunitatea, dupa infectare, se pare ca nu dureaza. Cel mai probabil va fi vorba de o forma usoara de SARS-CoV-2 (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu, despre cazul medicului erou Catalin Denciu: Imunitatea, dupa infectare, se pare ca nu dureaza. Cel mai probabil va fi vorba de o forma usoara de SARS-CoV-2 (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit despre situatia medicului erou Catalin Denciu, care este in prezent internat in Belgia si care a fost depistat cu COVID-19 pentru a doua oara in. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii, despre starea medicului Ioan Catalin Denciu: Pacientul este in continuare in stare grava. in cursul zilei de marti va fi efectuata o examinare specifica pentru a se cunoaste cu exactitate profunzimea arsurilor

Ministerul Sanatatii a anuntat ca starea de sanatatea mediculuiIoan Catalin Denciu este in continuare una grava. Medicul a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului. Acesta a.

Ludovic Orban, despre medicul erou Catalin Denciu: Din ce stim noi, testul de tip RT PCR efectuat in Belgia este negativ Este intr-o stare stabila. Ne rugam sa se vindece! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti, ca din informatiile pe care le are Guvernul in acest moment testul de tip Real Time PCR efectuat in cazul medicului erou Catalin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid.

Mesajul de apreciere al premierului Ludovic Orban pentru medicul erou Catalin Denciu a ajuns si in presa internationala. Ce a scris The Guardian

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat aprecierea fata de medicul erou Catalin Denciu, iar mesajul prim-ministrului si-a gasit ecou atat in presa romaneasca, cat si in randul sindicatelor din sectorul.

Primele cuvinte pe care medicul-erou Catalin Denciu i le-a spus lui Nelu Tataru despre ce s-a intamplat in salonul mortii

Zece oameni au murit in urma incendiului care a izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt. Medicul Ioan Catalin Denciu, cel care a suferit arsuri grave in incercarea de a-si salva pacientii din.

Medicul-erou, Catalin Denciu, i-a spus in avion lui Tataru ce s-a intamplat la ATI in Neamt: Am incercat sa salvez ce se mai putea

Medicul Catalin Denciu, eroul din incendiul de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt, i-a relatat Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, ce s-a intamplat in salonul in care au murit 10 pacienti. Cei doi se aflau sambata seara in zborul de la Iasi spre Bucuresti, unde medicul a fost adus la Spitalul Floreasca pentru evaluare.

Medicul Radu Tincu, despre incendiul de la Piatra Neamt: Trebuie sa respecte toate perioadele de reverificare a aparaturii medicale si daca se gaseste o deficienta, ea trebuie corectata si semnalizata

Radu Tincu, medic pe sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, a vorbit, la B1 TV, despre tragedia de la Piatra Neamt. Acesta atrage atentia asupra verificarii aparaturii medicale, mai ales in aceasta.

Medicul-erou Catalin Denciu a fost confirmat cu Covid-19. Acesta a mai fost infectat si in aprilie cu noul coronavirus

Medicul erou de la SJ Neamt care a facut tot ce i-a stat in putinta sa salveze cat mai multi pacienti intubati la ATI din calea flacarilor, a fost confirmat cu Covid-19, la testul facut chiar inainte de plecarea in Belgia, a anuntat Nelu Tataru.

Sotia medicului-erou, ultimele informatii despre starea de sanatate a acestuia

Informatii in exclusivitate despre starea de sanatate a medicului-erou, Catalin Denciu, venite chiar din partea sotiei acestuia. Medicul se afla, in acest moment, in spitalul Regina Maria Astrid din Bruxelles.

Gestul urias facut de un roman pentru familia medicului erou. Putini ar fi in stare de asa ceva

Aeronava militara care il avea la bord pe medicul-erou Catalin Denciu de la incendiul din Spitalul din Piatra Neamt a decolat duminica dimineata, in jurul orei 7:30, de pe Aeroportul Otopeni. Avionul a aterizat pe un aeroport militar din Bruxelles. Gestul urias facut de un roman pentru familia doctorului. Ajutor pentru medicul-erou. Gestul unui roman .

Medicul Catalin Denciu va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra-Neamt: Patru familii ale unor victime din incendiu vor primi ajutoare financiare

Medicului-erou Catalin Denciu, care a suferit arsuri grave in timp ce incerca sa salveze pacientii aflati in mijlocul incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra-Neamt, ii va fi oferit titlul de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )