Libnet.ro
UNICEF

08:45

Radu Tudor: Presedintele Iohannis are dreptul sa prelungeasca mandatul generalului Ciuca, propunerea ministrului Apararii nu era legala!

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Presedintele Iohannis are dreptul sa prelungeasca mandatul generalului Ciuca, propunerea ministrului Apararii nu era legala!

Radu Tudor e de parere ca propunerea pentru seful Statului Major al Apararii nu respecta rigorile legii si ca era de asteptat sa fie refuzata. Vreau sa spun ca in cazul generalului Scarlat, un. continuă pe Antena3

Radu Tudor:Era de preferat ca in cazul Armatei Romane, tensiunile politice safie tinute la distantade institutie

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit pe blogul sau despredeciziileprivind seful Statului Major al Apararii. In legatura cu sedinta CSAT din 28 decembrie si decretul presedintelui pentru prelungirea cu.

Sedinta CSAT. Presedintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul actualului sef de Stat Major, Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a respins in cadrul sedintei CSAT propunerile ministrului apararii, Gabriel Les, la sefia Statului General Major al Armatei si ca a prelungit mandatul generalului Nicolae Ciuca. Potrivit Digi 24 , Dumitru.

Codrin Stefanescu: Presedintele Iohannis se cere suspendat. Nu-i mai pasa de nimeni si de nimic

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se cere suspendat. Codrin Stefanescu, unul dintre apropiatii lui Dragnea, crede ca refuzul numirii celor doi ministri si a sefului Armatei propus de PSD este un mesaj foarte clar ca nu-i mai pasa de nimeni si de nimic.

Codrin Stefanescu: Presedintele Iohannis se cere suspendat

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se cere suspendat si ca refuzul numirii celor doi ministri si a sefului Armatei este un mesaj foarte clar ca nu-i mai pasa de nimeni si de nimic.

Ministrul Justitiei anunta ca va sesiza CCR daca presedintele Iohannis respinge revocarea procurorului general

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, a declarat joi seara, la Romania TV, ca va sesiza Curtea Constitutionala daca presedintele Klaus Iohannis va respinge cererea sa de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar sau nu ii va numi pe cei cinci procurori propusi in functii de conducere, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )