Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat arata cum se foloseste corect masca de protectie: Se poarta maxim 4 ore!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat arata cum se foloseste corect masca de protectie: Se poarta maxim 4 ore!

Masca de protectie tine virusii la distanta, daca este utilizata corect. continuă pe Antena3

VIDEO Raed Arafat ne invata cum se poarta corect masca. Unde trebuie asezata partea metalica

Medicul Raed Arafat a explicat marti seara intr-o interventie la Realitatea PLUS cum trebuie sa purtam corect masca pentru a ne feri de noul coronavirus, dar si cum trebuie sa avem grija de ele.

Raed Arafat a explicat cum va arata viata noastra dupa 15 mai. Purtarea mastii, o chestiune de educatie

Raed Arafat a declarat ca masurile dupa data de 15 mai sunt in analiza, dar in toate mijloacele de transport in comun masca va fi obligatorie, iar soferii nu ar trebui sa lase calatorii sa urce fara masca.

Digi24: Cum va arata viata noastra dupa 15 mai. Raed Arafat a prezentat cateva cazuri concrete

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a exemplificat, duminica seara, la Digi24, cateva cazuri concrete cu privire la modul in care ne vom trai viata dupa data de 15 mai, odata cu posibila relaxare a masurilor care asigura prevenirea raspandirii coronavirusului.

Raed Arafat a explicat cum va arata viata noastra dupa 15 mai. Purtarea mastii, o chestiune de educatie

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a exemplificat, duminica seara, la Digi24, cateva cazuri concrete cu privire la modul in care ne vom trai viata dupa data de 15 mai, odata cu posibila relaxare a masurilor care asigura prevenirea raspandirii coronavirusului.

RAED ARAFAT: Pana in toamna, orice spital trebuie sa aiba zone pentru pacienti Covid-19

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, afirma ca pana la toamna toate spitalele trebuie sa isi revizuiasca toate protocoalele si procedurile. El a precizat ca orice spital trebuie sa aiba zone unde pot ajunge pacienti Covid, sa aiba un mecanism de triaj.

RAED ARAFAT: Scolile raman inchise pana la inceputul lui septembrie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca decizia este ca scolile sa se redeschida din septembrie, dar ca niciun copil bolnav nu va intra in scoala, iar febra trebuie sa fie un motiv ca elevul sa nu fie trimis la unitatea de invatamant in acea zi. De asemenea, el a precizat ca poate in scolile cu un numar mai mare de elevi pauzele sa fie distantate, pentru a nu iesi toti elevii in acelasi timp.

Raed Arafat: Scoala va incepe la 15 septembrie daca nu apar probleme Pana am ajunge noi sa acreditam crese sau gradinite se termina criza Relaxarea nu se aplica zonelor in carantina

Raed Arafat a declarat duminica seara, la Digi 24, ca noile masuri pentru relaxarea de la 15 mai sunt inca in lucru si nu poate dezvalui detalii. Arafat spune ca noul an scolar se va deschide pe 15 septembrie daca lucrurile nu iau o turnura diferita, dar nu este de acord cu deschiderea creselor sau a gradinitelor fiindca sunt in aceeasi situatia ca scoala. Nu putem pe unii sa-i acreditam ca indeplinesc normele, pe altii nu, iar pana vom ajunge sa facem controale si sa ii acreditam se termina criza, declara acesta.

Raed Arafat, despre COVID-19: Valul doi nu este o gluma! Nu stim cum va fi

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca noul coronavirus poate sa atace in mai multe valuri.

Raed Arafat: Nu cred ca amenzile date au fost fara motiv

Nu cred ca amenzile data au fost fara motiv, a spus doctorul Raed Arafat, miercuri seara, la Antena 3.

Raed Arafat a vorbit despre regulile din scoli dupa criza coronavirusului. Care ar putea fi acestea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a oferit detalii importante despre desfasurarea orelor in scoli si despre soarta invatamantului din Romania, in contextul pandemiei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )