Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raed Arafat: Cine a gandit mesajele negationiste poate a contribuit la uciderea unor pacienti Cat de departe au ajuns conspiratiile despre coronavirus - Exemplul cu Bill Gates (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Cine a gandit mesajele negationiste poate a contribuit la uciderea unor pacienti Cat de departe au ajuns conspiratiile despre coronavirus - Exemplul cu Bill Gates (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca suntem sub o forma de atac hibrid, caci tot mai multe mesaje extrem de bine gandite si coordonate sunt transmise pe toate mediile de comunicare, pentru a convinge. continuă pe B1

Raed Arafat: Suntem sub o forma de atac hibrid. Mesajele de negationism nu fac decat sa distruga lupta impotriva coronavirusului

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, vorbeste joi, pentru B1 TV, despre modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania, cum am ajuns sa avem chiar si 777 de infectari.

Raed Arafat: Suntem sub o forma de atac hibrid. Mesajele de negationism nu fac decat sa distruga lupta impotriva coronavirusului (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit joi, pentru B1 TV, despre modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania, cum am ajuns sa avem chiar si 777 de infectari int.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor, implicat in cazul Caracal

Raul Coltor, barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat a declarat anul trecut ca este agent secret international, dupa ce s-a prezentat la CSM pentru a dezvalui presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal.

EXCLUSIV Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor sustinea anul trecut ca e spion VIDEO

Raul Coltor barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat intr-un mesaj postat pe Facebook s-a prezentat in vara anului trecut la CSM pentru a da in vileag presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal. El sustinea, atunci, ca este spion.

Raed Arafat a rabufnit in fata senatorilor PSD:Eu nu pot sa ma duc la medici de infectioase si sa le spun sa interneze. Nu e decizia lui Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat, la dezbaterile privind legea carantinei, ca el nu poate sa le impuna medicilor de infectioase sa interneze sau nu pe cineva, subliniere facuta dupa ce PSD a punctat faptul ca in niciun stat al UE nu are loc internarea cu forta.

Raed Arafat explica de ce este necesara detasarea medicilor: Sunt infectati, intra in izolare. Cine lucreaza?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca au fost situatii in care medici nu au dorit sa fie detasati la un spital, iar din acest motiv bolnavii au fost transferati la alte unitati medicale. El a precizat ca acest lucru implica si un risc, de a pierde bolnavul in timpul transportului, deoarece unii dintre pacienti sunt extrem de instabili, mentionand ca acest lucru s-a si intamplat.

Raed Arafat a ajuns la DIICOT. Ce s-a intamplat acum. Nu s-a mai abtinut

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat astazi la sediul DIICOT pentru a depune plangere penala impotriva barbatului din Alba Iulia care l-a amenintat cu moartea, pe Facebook. Reputatul medic declara ca amenintarile pareau serioase si ca nu se poate permite asa ceva. Cetateanul este adept al teoriei conform careia virusul .

Raed Arafat, anunt bomba. Ce se intampla cu retestarile si care este numarul real de cazuri noi de COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a dezvaluit luni seara care este adevarul din spatele numarului de cazuri noi de imbolnaviri. Potrivit unor supozitii, in cifrele declarate se presupunea ca ar fi fost vorba si de retestari puse in calcul. Pentru a clarifica lucrurile, Raed Arafat a explicat clar care este situatia reala.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )