Libnet.ro
UNICEF

12:00

Raed Arafat: Daca nu poti sa faci garzi, atunci nu poti sa lucrezi intr-un spital de urgenta

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Daca nu poti sa faci garzi, atunci nu poti sa lucrezi intr-un spital de urgenta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, se arata categoric in privinta scandalului pe tema garzilor. Unii medici au declarat ca nu mai vor sa fie obligati sa faca. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Daca nu vrei sa faci de garda, nu te angajezi in spitalele de urgenta

Garda voluntara nu este o practica sanatoasa intr-un loc in care nasigurarea continuitatii pune in pericol vietile oamenilor. Asa a declarat doctorul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, invitat la emisiunea in fata ta, de la Digi24.

Raed Arafat: Medicii care nu accepta garzi suplimentare nu au ce cauta in spitalele de URGENTA

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat duminica, la adresa medicilor, ca Daca nu vrei sa faci garda, nu te angajezi in spitalele de urgenta, informeaza Digi 24.

Putem trata cativa foarte grav, restul tot afara. Raed Arafat, afirmatii socante cu privire la eventualele victime ale unui un nou episod Colectiv

Raed Arafat face declaratii destul de grave cu privire la un eventual cutremur care ar putea sa aiba loc in Bucuresti. Infrastructura slaba, dar si neajunsurile din sistemul medical ar putea duce la o situ.

Raed Arafat: Nu e normal ca in 25 de ani sa nu se contruiasca macar patru spitale in Romania

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat considera ca nu este normal ca in Romania sa nu se fi construit in ultimii 25 de ani cel putin patru spitale noi, in conditiile in care,.

Raed Arafat: Anul acesta se vor face investitii de 60 milioane de euro in echipamente pentru pompieri

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca, anul acesta, vor fi facute investitii in valoare de 60 de milioane de euro in echipamente pentru pompieri.

Raed Arafat: Procedura pentru dotarea serviciilor de ambulanta pe urmatorii patru ani, derulata anul acesta

Anul acesta va fi derulata procedura prin care serviciile de ambulanta vor fi dotate pentru urmatorii patru ani, a anuntat doctorul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU).

Raed Arafat, despre lectia primita de autoritati dupa Colectiv: Exista interventia si exista o zona gri!

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat, joi, referindu-se, in special, la cazul Colectiv, ca nu exista interventii perfecte in cazul incidentelor cu.

Raed Arafat a explicat cum se pregatesc autoritatile pentru un posibil mare cutremur (VIDEO)

Secretarul de Stat Raed Arafat a explicat pentru B1 TV ce masuri iau in acest moment autoritatile, astfel incat sa fie pregatite sa ajute populatia in cazul unui cutremur de mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )