Libnet.ro
UNICEF

21:00

Raed Arafat, dupa descoperirea noii tulpini de coronavirus: Undeva se raspandeste in comunitate

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, dupa descoperirea noii tulpini de coronavirus: Undeva se raspandeste in comunitate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca daca noua tulpina de coronavirus a fost descoperita la o pacienta care nu a fost in afara tarii, inseamna ca noua tulpina de virus se raspandeste in comunitate. Faptul ca am depistat-o la o pacienta, nu inseamna ca este singura pacienta, afirma Arafat, adaugand ca trebuie atentie la orice crestere a numarului de cazuri pentru a se lua masuri. continuă pe Adevărul

Cum se simte Ion Dichiseanu, de fapt. Ce a putut spune despre Raed Arafat, dupa externare

Dupa cateva saptamani in care a fost in spital, Ion Dichiseanu a dezvaluit, in cadrul emisiunii La Maruta, cum se simte. Toti au ramas uimiti de ce a putut spune actorul despre Raed Arafat. Ion Dichiseanu, despre Raed Arafat in urma cu o luna, marele actor era internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Ce va face Raed Arafat pentru a incuraja romanii sa se vaccineze. Miscarea e pregatita deja

Dupa ce a fost intrebat de ce nu se imunizeaza, Raed Arafat a explicat ce va face pentru a incuraja romanii sa se vaccineze anti-covid-19. Se pare ca miscarea e pregatita deja. Se va vaccina sau nu Raed Arafat?! Mai multi reticenti la imunizarea pentru coronavirus l-au criticat pe seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta .

OMS, avertisment privind circulatia noii tulpini de COVID-19 in Europa: Este o situatie alarmanta

Organizatia Mondiala a Sanatatii a emis un nou avertisment legat de aparitia noii tulpini de COVID-19, afirmand ca Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii.

Raed Arafat a fost dat in judecata. Surpriza: cine il someaza sa spuna adevarul, in pandemie

O noua zi, un nou scandal legat de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Raed Arafat a fost dat in judecata iar. Iata cine il someaza sa spuna adevarul in pandemie si de ce. Cine il da pe Raed Arafat in judecata si de ce Raed Arafat a fost dat in judecata de catre Gheorghe .

Raed Arafat: Starea de alerta va fi prelungita probabil cu aceleasi restrictii

Starea de alerta va fi prelungita probabil cu aceleasi masuri restrictive ca pana acum, sustine Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Raed Arafat a spus ca s-a decis.

Monica Pop ii desfiinteaza pe Raed Arafat si Alexandru Rafila. Nici ministrul Tataru nu a scapat

Zilele acestea tensiunea a ajuns la cote maxime in spatiul public, pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Sunt multe voci care acuza lipsa de specialitate a celor ce diriguiesc bunul mers al situatiei actuale in Romania. Criticile sunt, in special, la adresa lui Raed Arafat, Nelu Tataru, Alexandru Rafila, Mihai Craiu si Gabriel Diaconu. Toti .

Rusia si Germania si-ar putea uni fortele. Vladimir Putin si Angela Merkel iau in calcul o posibila productie comuna de vaccinuri impotriva noii tulpini de COVID-19

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat cu cancelarul german, Angela Merkel, despre eventualitatea unei productii comune de vaccinuri impotriva noului tip de coronavirus. Moscova are in plan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )