Libnet.ro
UNICEF

13:00

Raed Arafat: Nu exista motiv de panica pentru pasagerii care au fost in avion cu femeia din Timisoara

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Nu exista motiv de panica pentru pasagerii care au fost in avion cu femeia din Timisoara

Seful DSU, Raed Arafat, a afirmat, dupa ce pasagerul care a calatorit langa femeia de 38 de ani din Timisoara, confirmata cu coronavirus, s-a infectat si el, ca nu este cazul ca restul calatorilor din avionul cu care au mers cei doi sa intre in panica. continuă pe Antena3

Primul pacient confirmat in Romania cu coronavirus nu poate fi trimis acasa. Raed Arafat: Trebuie sa gasim o solutie!

Raed Arafat sustine ca tanarul din Gorj, care a fost primul roman confirmat cu coronavirus, nu poate fi lasat sa plece acasa pentru ca intreaga sa familie este, in continuare, in izolare.

Raed Arafat: Acestea sunt gelurile dezinfectante care omoara coronavirusul

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a explicat, luni, intr-o emisiune, care sunt gelurile dezinfectante din comert care omoara coronavirusul.

Raed Arafat: Daca vom ajunge la scenariul din Italia, cazurile usoare de coronavirus vor fi tratate acasa

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, a spus luni, la Mediafax, ca, daca se va ajunge la scenariul din Italia, acolo unde foarte multi oameni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, in Romania pacientii care fac forme usoare ar putea fi tratati acasa.

Cand ajunge o persoana in carantina sau in izolare din cauza coronavirusului! Raed Arafat, precizari de ultima ora

Raed Arafat a vorbit despre diferentele intre persoanele care intra in carantina si cele care intra in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului. Anuntul a fost facut in exclusivitate, la Antena 3.

Cat de cald trebuie sa fie afara ca sa dispara coronavirusul. Raspunsul dat de Raed Arafat

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a explicat, marti, in exclusivitate, la SInteza zilei, la cate grade ar putea sa dispara coronavirusul, odata cu incalzirea vremii.

Raed Arafat: Coronavirusul se elimina singur prin sistemul imunitar

Raed Arafat sustine ca virusul ucigas din China nu are un tratament. Coronavirusul se elimina singur prin sistemul imunitar. Anuntul a fost facut duminica seara, la Antena 3.

Raed Arafat sustine ca tanarul depistat cu Covid19 este sanatos, dar trebuie izolat

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat ca tanarul din Gorj, primul pacient confirmat in Romania cu virus.

Cod Rutier. Amenzi uriase pentru soferii care ignora aceste indicatoare. Tot ce trebuie sa stii

Legislatia rutiera s-a tot schimbat in ultima perioada, la fel si amenzile pentru participantii la trafic care nu respecta normele, asa ca mare atentie la cum va deplasati in trafic si, cel mai important, sa respectati regulile de circulatie pe drumurile publice. Cod Rutier. Amenzi uriase pentru soferii care ignora aceste indicatoare Conform OUG 19512 .

Anunt important pentru pensionarii care primesc pensia pe card. La ce comisioane sa fii atent

Pensionarii trebuie sa fie mai atenti la anumite comisioane! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei de varsta a treia care primesc pensia pe card! Anuntul oficial care ii pune in garda pe multi. Anunt pentru pensionarii care primesc pensia pe card Milioane de pensionari isi primesc pensiile pe card incepand cu 2019, masura care .

Avertisment pentru cei care locuiesc la bloc. Poti primi amenda si de 6000 de lei daca nu faci asta

Conform noilor prevederi, incepand din data de 26 ianuarie 2020, cresc amenzile pentru organizarea de petreceri si tulburarea linistii in apropierea locuintelor. Mai mult, cei care vor repeta aceste acte vor fi sanctionati inclusiv cu munca in folosul comunitatii. Avertisment pentru cei care locuiesc la bloc intre orele 22:00 8:00 si 13:00 14:00 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )