Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cod Rutier. Amenzi uriase pentru soferii care ignora aceste indicatoare. Tot ce trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Cod Rutier. Amenzi uriase pentru soferii care ignora aceste indicatoare. Tot ce trebuie sa stii

Legislatia rutiera s-a tot schimbat in ultima perioada, la fel si amenzile pentru participantii la trafic care nu respecta normele, asa ca mare atentie la cum va deplasati in trafic si, cel mai important, sa respectati regulile de circulatie pe drumurile publice. Cod Rutier. Amenzi uriase pentru soferii care ignora aceste indicatoare Conform OUG 19512 . continuă pe Playtech

Anunt important pentru pensionarii care primesc pensia pe card. La ce comisioane sa fii atent

Pensionarii trebuie sa fie mai atenti la anumite comisioane! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei de varsta a treia care primesc pensia pe card! Anuntul oficial care ii pune in garda pe multi. Anunt pentru pensionarii care primesc pensia pe card Milioane de pensionari isi primesc pensiile pe card incepand cu 2019, masura care .

Avertisment pentru cei care locuiesc la bloc. Poti primi amenda si de 6000 de lei daca nu faci asta

Conform noilor prevederi, incepand din data de 26 ianuarie 2020, cresc amenzile pentru organizarea de petreceri si tulburarea linistii in apropierea locuintelor. Mai mult, cei care vor repeta aceste acte vor fi sanctionati inclusiv cu munca in folosul comunitatii. Avertisment pentru cei care locuiesc la bloc intre orele 22:00 8:00 si 13:00 14:00 .

Changeneers 2020: 10.000 de euro pentru ideile care fac bine comunitatii - webPR

Changeneers, initiativa Impact Hub Bucharest si Samsung Romania, a ajuns la a treia editie si, asa cum ne-a obisnuit, cauta antreprenorii sau startup-uri care propun proiecte ce fac bine comunitatii. 000 de euro. Aceasta este finantarea oferita de Changeneers solutiei care indeplineste urmatoarele criterii: implica o tehnologie mobila pot include si componente non-mobile software sau hardware) are un impact pozitiv este functionala sau in stadiul de concept validat cu clienti sau prototip la data finalei, 25 iunie 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )