Libnet.ro
UNICEF

22:31

Raed Arafat, lovitura neasteptata. A primit acum decizia

Playtech Playtech,
Raed Arafat, lovitura neasteptata. A primit acum decizia

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a primit o veste neasteptata. Raed Arafat a primit acum decizia Joi, inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul Departamentului pentru Situatii de Urgenta si a mentinut decizia Curtii de Apel Bucuresti de anulare a ordinului sefului DSU, Raed Arafat, privitor la intrarea in carantina . continuă pe Playtech

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

Raed Arafat a facut anuntul dureros. Din pacate, a murit

Secretarul de stat, Raed Arafat a postat un mesaj de condoleante dupa ce Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a facut un anunt pe o retea de socializare. Mesajul de condoleante de la Raed Arafat Am pierdut astazi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situatii .

Un nou proces pierdut de DSU: Instanta anuleaza definitiv un ordin al lui Raed Arafat privind intrarea in carantina a unei localitati

Ordinul sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, privind intrarea in carantina a unei localitati din judetul Arad a fost anulat definitiv vineri de instanta suprema. Este al doilea proces pierdut in instanta de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, dupa ce judecatorii au decis ridicarea carantinei in comuna Gornet, judetul Prahova.

Lovitura pentru clanul Duduianu. Decizia judecatorilor de astazi

Cazul mortii lui Emi Pian este departe de a fi incheiat de catre anchetatori. Ce decizie au luat judecatorii la prima infatisare in fata instantei a fratilor interlopului ucis pe o strada din Bucuresti?! Judecatorii, lovitura grea pentru membrii clanului Duduianu La inceputul lunii august, Emi Pian 39 de ani) a fost ucis de unul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )