Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raed Arafat: A mai fost identificata o victima a tragediei din Muntenegru. Mai este un barbat in coma, dar nu avem actele lui

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: A mai fost identificata o victima a tragediei din Muntenegru. Mai este un barbat in coma, dar nu avem actele lui

A mai fost identificata o victima a accidentului de autocar de la Muntenegru, astfel ca in acest moment a mai ramas o singura victima a carei identitate nu se cunoaste, a anuntat, luni, medicul Raed Arafat, la. continuă pe Antena3

Raed Arafat: A mai fost identificata o victima a tragediei din Muntenegru. Acum mai este doar o victima neidentificata

A mai fost identificata o victima a accidentului de autocar de la Muntenegru, astfel ca in acest moment a mai ramas o singura victima a carei identitate nu se cunoaste, a anuntat, luni, medicul Raed Arafat, la.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. EXCLUSIV: Raed Arafat: Sunt impresionat de mobilizarea autoritatilor din Muntenegru

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la spitalul in care sunt internati pacientii romani, ca a fost impresionat de mobilizarea.

VIDEO Raed Arafat: Sesizarea medicilor si nemultumirea fata de salarizare este un lucru real, care trebuie recunoscut

Prezent in Maramures pentru inaugurarea sectiei Unitatii Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean Dr. Constantin Opris, secretarul de stat Raed Arafat a vorbit si despre actualele probleme salariale ale cadrelor medicale, dar si despre modificarile aduse legii malpraxisului. Potrivit acestuia, actiunile cadrelor medicale sunt justificate, avand in vedere salariile din sistemul sanitar.

VIDEO Baby - 65 de ani de cand calculatoarele nu au mai fost la fel

Acum 65 de ani, Manchester Small Scale Experimental Machine, poreclita Baby, a devenit primul computer care a rulat un program stocat electronic in memoria sa. De atunci, nimic nu a mai fost la fel in industria calculatoarelor.

IMAGINI EXCLUSIVE de la locul tragediei din Muntenegru. Adrian Ursu: Pentru cei obisnuiti cu Valea Oltului, drumul nu e dificil de parcurs

Jurnalistul Adrian Ursu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, locul in care 18 romani si-au gasit sfarsitul si alti 29 au fost raniti, intr-un tragic accident in.

Marturie CUTREMURATOARE. Un supravietuitor al tragediei din Muntenegru: Am inceput sa ...

Florin Dorobat, unul dintre romanii care a supravietuit accidentului din Muntenegru, in care un autocar plin cu turisti s-a prabusit intr-o prapastie, a declarat intr-o interventie telefonica la Pro TV, ca soferul s-a angajat intr-o depasire riscanta, care a dus la caderea de pe pod a autoturismului. Eu ma simt relativ bine, ceilalti sunt mult mai rau. Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore. Am doar cateva zgarieturi, eu am cazut din autocar in timp ce se .

Priviti-le cat mai puteti! Cele 11 MONUMENTE din SUA ar putea fi DISTRUSE.

Administratia Nationala pentru Conservare Istorica din SUA a publicat o lista actualizata cu cele mai amenintate monumente istorice din Statele Unite. Daca autoritatile americane nu vor lua masuri pentru consolidarea si pastrarea monumentelor istorice aflate in pericol, acestea risca sa dispara in doar cativa ani, conform publicatiei Business Insider. Citeste si FOTO: Cum s-a nascut si dezvoltat un oras din VESTUL SALBATIC. Imaginile sunt fascinante! Din galeria foto de mai sus veti afla .

Top cei mai bine platiti zece CEO din tehnologie

Cu salarii de doar un dolar dar compensatii de zeci de milioane, unii dintre cei mai bine platiti directori executivi ai companiilor de tehnologie trebuie sa directioneze corect giganti de sute de milioane. Vezi cat primesc sefi ai unor giganti.

Top: cei mai bine platiti zece CEO din tehnologie

Cu salarii de doar un dolar dar compensatii de zeci de milioane, unii dintre cei mai bine platiti directori executivi ai companiilor de tehnologie trebuie sa directioneze corect giganti de sute de milioane. Vezi cat primesc sefi ai unor giganti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )