Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top: cei mai bine platiti zece CEO din tehnologie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: cei mai bine platiti zece CEO din tehnologie

Cu salarii de doar un dolar dar compensatii de zeci de milioane, unii dintre cei mai bine platiti directori executivi ai companiilor de tehnologie trebuie sa directioneze corect giganti de sute de milioane. Vezi cat primesc sefi ai unor giganti. continuă pe Wall-Street Ro

Top cei mai bine platiti zece CEO din tehnologie

Cu salarii de doar un dolar dar compensatii de zeci de milioane, unii dintre cei mai bine platiti directori executivi ai companiilor de tehnologie trebuie sa directioneze corect giganti de sute de milioane. Vezi cat primesc sefi ai unor giganti.

Cel mai bine platiti manageri la stat isi ascund averile

Cel mai bine platiti manageri la stat evita sa-si publice averile. Desi aveau la dispozitie 30 de zile pentru afisarea declaratiilor de avere si de interese, sefii de la CFR Infrastructura sau TAROM, de.

Eventim.ro, Vodafone.ro si eMag.ro, printre cele mai bine indexate magazine online din Romania [INFOGRAFIC]

In top 10 al celor mai bine indexate magazine online din Romania se claseaza website-urile unor companii de achizitionare de bilete: Eventim. ro si MyTicket. ro, paginile unor operatori telecom precum Vodafone. ro si Romtelecom. ro, retaileri online.

GRAFIC Topul celor mai bine indexate magazine online din Romania

Agile Media, agentie specializata pe SEO, Pay Per Click si Social Media Marketing anunta lansarea primului clasament al celor mai bine indexate magazine online din Romania si a celor mai populare platforme e-commerce.

in ce tari este atat de greu sa ajungi, incat este mai bine sa nu incerci.

Cele mai dificil de vizitat tari din lume nu sunt si cele mai putin preferate de turisti. Absenta din top a Coreei de Nord ar putea sa va uimeasca, insa regimul de la Phenian pare destul de deschis in privinta turismului. Problema nord-coreenilor este alta: aproape nimeni nu vrea sa viziteze o tara in care portretele iubitilor conducatori sunt peste tot. Pentru a stabili care sunt tarile cele mai inaccesibile din lume, nu trebuie sa ne orientam doar dupa criteriul geografic, asa cum ar parea .

Doua agentii, despre efectele ordonantei publicitatii TV asupra bugetelor de reclama. Initiative Romania: Vor vedea si statiile ca era mai bine inainte. Zenith: Ordonanta e ca un aisberg

Scaderea cheltuielilor de publicitate pe piata romaneasca avea toate premisele sa inceteze in 2013, insa ordonanta ce a schimbat regulile in publicitatea TV obliga agentiile sa-si revizuiasca negativ, din nou, prognozele privind evolutia acestor cheltuieli. Mai devreme sau mai tarziu, o sa vada si statiile ca era mai bine inainte, atrag atentia, intr-un dialog cu HotNews. ro, reprezentantii agentiei Initiative. Dupa ordonanta, multe se pot schimba. ) Mai putine statii, mai putine agentii, mai putin profitabile sau chiar pe pierderi, arata, la randul lor, reprezentantii agentiei Zenith Romania, intr-un punct de vedere transmis HotNews. ro. HotNews. ro a discutat cu Alexandra Olteanu, managing director al agentiei Initiative, si cu Octav Popescu, vicepresedinte in grupul Lowe-Initiative, despre efectele palpabile ale ordonantei asupra business-ului de agentie. La randul lor, reprezentantii Zenith Romania au transmis, la solicitarea HotNews. ro, un punct de vedere pe aceeasi tema.

Boc, atac la Ponta: Mai bine copilot la raliuri, decat pilot la Palatul Victoria.

Fostul premier Emil Boc a declarat, joi seara, la Cluj-Napoca, la startul unui raliu, ca premierul Victor Ponta s-ar fi aflat mai bine la manifestarea sportiva in postura de copilot, decat in cea de pilot la Palatul Victoria, informeaza Mediafax. Emil Boc a dat, joi seara, startul festiv in Piata Unirii din Cluj-Napoca la Autoworld Transilvania Rally 2013 si a declarat, glumind, ca ar prefera ca un coechipier al lui Ponta sa nu castige raliul, ca sa il aduca inapoi in masina si sa lase .

Unul dintre cei mai cautati presupusi CRIMINALI NAZISTI de razboi va fi judecat in Ungaria.

Parchetul din Budapesta a anuntat marti ca a depus actul de inculpare la un tribunal din capitala ungara, in cadrul anchetei penale lansate impotriva presupusului criminal nazist de razboi Laszlo Csatari, relateaza Mediafax. Tribunalul dispune de un termen de maximum de 90 de zile pentru a incepe procesul, a declarat o purtatoare de cuvant a Parchetului pentru AFP. Laszlo Csatari, in varsta de 98 de ani, figureaza pe o lista cu cei mai cautati presupusi criminali .

Aristotel Cancescu, unul dintre cei mai bogati presedinti de Consiliu Judetenean din tara

A intrat in politica in 1993, iar din 2000 este presedintele Consiliului Judetean Brasov. Are in cont 4 milioane de euro dintr-o tranzactie controversata. A fost cercetat pentru modul in care a obtinut banii, dar dosarul nu a mai ajuns in justitie.

Aristotel Cancescu, unul dintre cei mai bogati presedinti de Consiliu Judetean din tara

A intrat in politica in 1993, iar din 2000 este presedintele Consiliului Judetean Brasov. Are in cont 4 milioane de euro dintr-o tranzactie controversata. A fost cercetat pentru modul in care a obtinut banii, dar dosarul nu a mai ajuns in justitie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )