Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rafael Nadal, eliminat de la Wimbledon dupa un decisiv epic

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal, eliminat de la Wimbledon dupa un decisiv epic

Gilles Muller a reusit la cei 34 de ani ai sai cea mai mare victorie a carierei, dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal in optimi de finala la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Rafael Nadal, eliminat de la Wimbledon dupa nu decisiv epic

Gilles Muller a reusit la cei 34 de ani ai sai cea mai mare victorie a carierei, dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal in optimi de finala la Wimbledon.

Nadal, eliminat de la Wimbledon dupa aproape 5 ore de meci

Rafael Nadal a fost eliminat in optimile de finala de la Wimbledon, dupa ce a fost invins in cinci seturi, 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13, de Gilles Muller, informeaza Agerpres. Nadal,.

Wimbledon EPIC Nadal este eliminat de Mueller dupa un meci maraton de aproape 5 ore/ 15-13 la game-uri in decisiv

Gilles Mueller a facut meciul vietii in fata lui Rafael Nadal si l-a eliminat pe spaniol dupa o partida epica, care a durat aproape 5 ore, setul decisiv ajungand la 15-13 la game-uri. Mueller a inceput mai bine, a castigat primele doua seturi cu 6-3 si 6-4 gratie unui serviciu foarte solid si a unui rever puternic. Rafa a reusit sa revina si castigat urmatoarele doua seturi cu un scor identic. S-a ajuns in decisiv unde nadal a aprut sa stea mai bine fizic, a fost mereu aproape de a face breakul, dar Mueller a luptat senzational si a castigat decisivul cu un incredibil 15-13.

Wimbledon EPIC Nadal este eliminat de Muller dupa un meci maraton de 5 ore/ 15-13 la game-uri in decisiv

Gilles Muller a facut meciul vietii in fata lui Rafael Nadal si l-a eliminat pe spaniol dupa o partida epica, care a durat aproape 5 ore, setul decisiv ajungand la 15-13 la game-uri. Mueller a inceput mai bine, a castigat primele doua seturi cu 6-3 si 6-4 gratie unui serviciu foarte solid si a unui rever puternic. Rafa a reusit sa revina si castigat urmatoarele doua seturi cu un scor identic. S-a ajuns in decisiv unde nadal a aprut sa stea mai bine fizic, a fost mereu aproape de a face breakul, dar Mueller a luptat senzational si a castigat decisivul cu un incredibil 15-13.

Meci epic la Wimbledon: Nadal, eliminat dupa aproape cinci ore de un adversar de 34 de ani. Decisivul a fost colosal

Patru dintre cele sapte confruntari disputate, astazi, in proba masculina s-au dus incinci seturi, insa, fara indoiala, cel mai spectaculos duel a fost cel in care setul cinci s-a decis dupa 28 de game-uri.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus.

LIVE Simona Halep cu Shuai Peng in turul 3 la Wimbledon (dupa 15:30)

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Shuai Peng, vineri dupa 15:30, in turul 3 de la Wimbledon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )